Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big apple

Nowe liceum

Polecane posty

Gość big apple

Strasznie boję się iść do liceum. Chodziłam ze znajomymi przez całą podstawówkę i gim do jednej klasy, a teraz mam się odłączyć... Boję się. Nie znalazłam w gim żadnych, innych znajomych. Nasze kontakty utrzymywały się tylko do rozmów w szkole. Boję się, że nie znjadę sobie przyjaciół, w sumie nigdy nie musiałam ich szukać. Nikt z mojej klasy nie chcę iść na humnana, wszyscy ma biol-chem. Oni będą razem, a ja taka sierota pójdę sama... Nie mam pojęcia, czy warto iść do nowej klasy, czy wybrać profil, który mnie zupełnie nie interesuje.

Gość i to na maksa
jasne że idź do nowej klasy. czym ty się w ogóle przejmujesz? ja szłam sama, nie znałam nikogo, tak samo do innych szkół. miliony dzieciaków to przerobiło i dało radę a ty jedna pękasz?

idź do innej klasy, zobaczysz czy przyjaźnie przetrwaja. Moje nie przetrwały.

Gość big apple
Nie wiem czym. Boję się po prostu, ze zerwę kontakty z przyjaciółmi (już w same wakacje one podupadają). Tak naprawdę od zawsze żyję z tymi samymi ludźmi. Z nowo poznanymi nie czuję się tak swobodnie. Mamy swoje tematy, śmiejemy się z rzeczy, które dla normalnych ludzi nie są śmieszne, wierzymy w elfy, Hogwart... Ok, to ostatnie to przesada, ale kochamy HP i używamy specyficznego języka.

slonce.. ja tez poszlam jak sierota sama.. i upieralam sie przy tym jak tylko moglam, liceum wojskowe bylo dla mnie najlepszym wyborem w zyciu.. oddalabym wszytsko zeby znow miec 16 lat i przezyc to wszystko jeszcze raz..

Gość i to na maksa
no to chyba czas najwyższy wydorośleć 🖐️

Gość Yet Another Fucked Up Day
Dziecko emo.