Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajdii

Witajcie

Polecane posty

Gość Hajdii

Witam wszystkich znerwicowanych i zdołowanych.Od dwóch lat mam doły niesamowite przez mojego byłego faceta ojca mojej dwuletniej córeczki ...rozeszłam się z nim dla dobra dziecka nie chcialam by widziala wiecznie zaplakaną,bita i wyzywaną mamę.Myślalam że jak ułoże sobie na nowo życie to będzie lepiej ale niestety nie...jest coraz gorzej...mam stany lękowe,ciągle płaczę nawet w sklepie jak kupuję bułki Njagorsze jest to że mój stan widzi moja córeczka którą wychowuję sama.Nie mam wsparcia ze strony rodziny nikogo.Byłam dziś u lekarza ogólnego i przepisała mi Hydroxyzyne i Bioxetin.Nie mam pojęcia czy lek działa czy mi pomoże czy nie otumani i nie uzależni.Chce zacząć brać od jutra ale mam obawy bo nie wierzę dosłownie w nic....Nie mam pojęcia czy go brać czy nie,,,czy najpierw poradzić się psychologa lub psychiatry?? Pozdrawiam was wszystkich i liczę na szybka odpowiedż za którą z góry dziękuję.

Gość ja cię nie
rozumiem, piszesz , że masz depresję lekową, że źle się czujesz, że widzi to twoja córeczka i........... dostajesz leki i kaprysisz:( czy masz je brać czy nie, czy bede otumaniona czy nie???????? leki na każdego inaczej działają, więc tu nie ma dorej rady, trzeba je brać i nie biadolić, sama zobaczysz jak sie po nich bedziesz czuła.

Gość ja cię nie
hydroxizinum jest na wyciszenie układu wegetatywnego i trzeba go brać na noc, a bioxetin jest antydepresantem i zauważalna poprawa samopoczucia jest po około tygodniu , dwóch.

Gość ja cię nie
żaden facet nie jest wart uraty zdrowia, zapamiętaj sobie "nawet facet wielkiego formatu może być dupkiem do kwadratu"

Gość ja cię nie
masz córeczkę, masz dla kogo żyć i cieszyć się życiem wstań rano, popatrz na kochaną buzinkę twojej córeczki i powiedz sobie , to jest cel mojego życia, ===== byc kochaną mamą i dawać miłość i radość mojejmu największemu skarbowi, mojej kochanej córeczce, weź wyprostuj plecy, wystaw pierś do przodu i żyj pełnią życia

Gość ladaco

Gość oj ! chętnie chętnie

Dziękuję za odpis na moje wątpliwości co do leku dziś pierwszy raz wzięłam i jest ok..Strach ma wielkie oczy jednak ...Wczoraj to w ogóle byłam jakaś zdołowana że szok dziś znowu inaczej mam huśtawki nastrojów ale wierzę że będzie lepiej bynajmniej dzisiaj w to wierzę co będzie jutro zobaczymy..