Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia_A.

jaki macie kontakt z ojcem, bo ja....

Polecane posty

Gość Majciochy w grochy
jeszcze słówko odnośnie matek które "spokojnie" patrzą jak ojcowie gnoją ich dzieci: znam taką sytuacje gdzie matka boi się zostawić ojca bo nie ma gdzie pójść. Wolą się męczyć z debilem w imię wygód materialnych jakie im zapewnia. Rozumiem ją bo serio wolałabym męczyć się z ojcem debilem niż żyć tak jak żyłam przez pierwsze lata po rozstaniu moich rodziców.

Gość Sylwia_A.
Moja mama miała prace i miała gdzie pójść, ale pewnie miała za mało siły na to. Dopiero teraz po wielu latach, jak od czasu do czasu bywam w domu to widze ze mu sie czasem postawi, żadko bo żadko ale ciesze sie wtedy jak małe dziecko. Huknie na niego i zaraz jak piesek przy nodze. Ale niestey to sie zdarza żadko, jak jej bardzo za skóre zajedzie. Wogóle nieudane małżeństwo to jest strasznie. Nie odzywaja sie do siebie. Siedzą w tym samym pokoju, ale słowa nie zamienią. Mama nos w książke, stary w tv i cisza. A ja jak zykle nie wiem czy jak teraz sie odezwe i cos opowiem, to bedzie normalna rozmowa, czy staremu akurat mucha do nosa wpadnie i zacznie sie kłótnia i darcie ryja na mnie. Więc zazwyczaj siedze cicho i np. przegladam gazete, czy pójde do znajomych.

Gość Sylwia_A.
i odliczam dni do powrotu do swojego domu.

Gość upppupp

Gość no nie wytrzymam już
bardzo dobry :D ale właśnie leży w szpitalu i umiera na raka :(:(:(:(:(

Gość no nie wytrzymam już
Tata umarł :(