Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina2020

Miesiączka może się spóźniać 30 dni?

Polecane posty

Gość nina2020

Ostatnio zyje w strasznym stresie przed ciaza, poniewaz nie dostaje okresu juz prawie 30 dni , wspolzylam przd tym z chlopakiem ale jak to mozna napisac ze tak nie dokonca mam nadzieje ze wiecie o co chodzi, boje sie zrobic test ciazowy .... nawet nie chce z nikim o tym gadac. Aha tez zaczelam sie troche odchudzac i trzymac diete. Moze to tez od tego, nie wiem nie znam sie. Mam bardzo czesto wzdecia, czego to moze byc objaw ? Jak myślicie sa takie zdarzenia ze nie mozna miec przez tak dlugi czas okresu? Czekam na wasze odpowiedzi i z gory dziekuje

Gość terresa
Mi tez kiedys spoznila sie nawet wiecej niz 30 dni,ale nie mialam powodu do zmartwienia,bo akurat wczesniej nie wspolzylam . Natomiast calkiem niedawno spoznila mi sie o 2 tyg. i malo sie nie zalamalam podejrzewajac ze jestem w ciazy :O Malo tego,ze podejrzewalam,to jeszcze zaczelam tak sie czuc :P Obledu mozna dostac :O Zrobilam test,bo inaczej chyba bym oszalala :( Tobie tez radze,tym bardziej,ze masz powod zeby sie martwic .... szkoda nerwow !

Gość DKNY
moze sie spozniac; mam srednio tak raz w roku cykl ok 60 dni, zrob test krwi najlepiej;

Idź do apteki po test, zapłacisz kilka złotych i nie będziesz się miała czym martwić, dowiesz się prędzej czy później. Nikt tutaj nie ma takich zdolności, żeby cię zbadać przez internet. Wiesz skąd się dzieci biorą, więc nie zadawaj głupich pytań. Idź do apteki, wykonaj test.

Gość effy.
zrób test, bo jak bedziesz juz w 3 miesiacu ciązy to nie dostaniesz becikowego ;)

Gość KungfuPanda
zrób test i idź się zbadać, ja nie dostałam przez 10 dni i się okazało ze mam guza na jajniku, a śladów ciąży zero.

Gość Kasss_22
Okres spóźniał mi się pół roku,okazało się że w tabletkach które biorę na alergię były hormony.Odchudzanie również ma wielki wpływ na miesiączkowanie.Jednak jej brak może sygnalizowac że w Twoim organizmie dzieje się coś niedobrego.

Gość nie - nie może
rozumiem że do najbliższego gina masz ponad 1000 km więc jedynym sposobem na twoje problemy jest kafeteria....

Gość nina2020
Dzięki za wszystkie odpowiedzi juz wlasnie dzis dostalam okres;D heh;P