Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Cała prawda o ALTERZE

Polecane posty

11:49 [zgłoś do usunięcia] ALTERO Co ty możesz wiedzieć o dojrzałości . Nie ma szacunku ale jest gra dla własnych interesów? Znaczy, nie ma miłości ale jest seks. miłość to tylko wielkie słowo,takie które używa się by się lepiej poczuć pieprząc..... Nie ma szacunku ale jest gra dla własnych interesów? szacunek który się okazuje w trakcie trwania znajomości a po skończeniu znajomości nie,to własnie UDAWANY SZACUNEK CZYLI GRA DLA WŁASNYCH INTERESÓW;) Troszkę płytki ten twój świat Sami ---przypomnieć Ci twoje wczorajsze słowa,o szukaniu laski na seks? hmm powtórzmy głośno--HIPOKRYZJA :classic_cool:

Mogłoby mi zależeć gdybym się przyłożyła. Ale bardziej ciekawa jestem. Jeśli pytanie było do mnie. Pozdrawiam wszystkich :)

Jak już stwierdziłaś sama Sami - zawsze szczery jest tylko jeden ;). Brum - na każdego przyjcie odpowiedni czas ;).

Też wyznaję taką zasadę Altero. Odpowiednia pora i można zrobić wszystko.

Altero - przykre ale prawdziwe :o Nie spodziewałam się lepszej prowokacji po Tobie :o :p

Ale jaka prowokacja :o. Nie wiem o co wa, wszystkim chodzi, a tobie impuś to już w ogóle nie wiem o co biega :o. Przecież ja jestem takim dobrym, szczerym, ułożonym chłopczykiem :classic_cool:.

Dlaczego tak sądzisz :o? Zawsze chciałem poznać prawdę o sobie, może wreszcie doczekam tego momentu właśnie na kafe :classic_cool:.

Gość to jakies pierdolenie nie
tego momentu właśnie na kafe , wiec lap te chwile:D tylko co i to da

Gość krwawa indianka
cala prawde o sobie ujrzysz, jak zerkniesz do lustra i sam przed soba rozliczysz sie z tego, kim jestes. tu pol-prawdy o sobie mozesz uslyszec ale to bedzie falszywe bo nikt cie nie widzial, nie slyszal i nie wie, jak naprawde w realu sie zachowujesz. wiec daruj sobie te wszystkie wynurzenia z blotka, w ktorym siedzisz po uszy :P

Błotko? Ja się taplam w szambie 😭. POMOCY 😭. TONĘ 😭. Moja prawda o mnie, którą znajduję w sobie jest dosyć ... hm ... Sama wiesz :P.

wszystko lepsze od prawdy userow kafe:D przeciez ja wiem, ze Ty sobie zartujesz:P spadam na herbatke bede wieczorem to pogadamy 3maj sie 🖐️

Gość krwawa indianka
dobrze, ze wiesz, w czym sie taplasz. a teraz spadaj bo szkoda na ciebie czasu!