Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawietta

kochane mamy ile w was jadu ile nienawisci

Polecane posty

Gość slawietta

Gość hertyw
zgadzam się z tym , na kafe siedzi więcej żmij niz w jakimkolwiek innym lesie Niestety to prawda

Gość slawietta
o kurcze wcisnelo sie za wczesnie poczytalam troche rozne topiki i tak moge stwierdzic ile jest w was zawisci i nienawisci , zazdrosci to az wierzyc sie nie chce zdarzaja sie tylko co niektore mamy ktore udzielaja madrych i sensownych wypowiedzi a reszta ...ach szkoda gadac

Gość Pomocna Sąsiadka
Dokładnie, założyłam temat by pomóc bezinteresownie mojej sąsiadce, znaleśc matki ktore maja jakieś rzeczy po swojich dzieciach i mogły by je oddac komuś kto naprawde ich potrzebuje. I co dostałam w zamian? Obelgi, że naciagaczką jestem. Dobrze pewnie są i tacy ludzie ale czy od razu treba kogoś skreślac??

Gość Dziewczynaa_Szamana
Zauwazcie tylko, ze osoby wypowiadajce sie na tematach, to nie zawsze sa matki. Czesc osob wchodzi po to by nabluzgac, mimo ze z dzialem ciaza i macierzynstwo nie ma nic wspolnego.

Gość hertyw
teraz są takie czasy , że kazdy kazdego podeirzewa o oszustwo , zwłaszcza że po domach chodza zebracy , którzy nie koniecznie muszą byc biedni Po prostu znalezli sposób na zycie,kosztem drugiego Ale prawda jest taka ,że biedny szybciej sie podzieli niz ten bogaty, a poza tym to nie kwestia czasów, polacy tacy są Zazdrośni, zachłanni i wredni

Gość slawietta
byc moze i tak jest ale sa wypowiedzi pan ktore sa mamusiami bo same sie do tego przyznaja , nie potrafia obiektywnie ocenic sytuacji , jak jedna nabluzga to kolejne tez , czasem tylko znajdzie sie ktos kto mysli inaczej czy ma odmienne zdanie a to takie przykre

Gość hertyw
tez kilka razy czytałam topiki i było dla mnie wprost nie do uwierzenia ,że matka matce czy kobieta kobiecie moze pisać takie rzeczy Po prostu szok

Gość Pomocna Sąsiadka
tak, dokładnie widzę to w swoim środowisku. Jest kobieta która samotnie wychowuje dziecko, bo facet był alkoholikiem i ja zostawił. Została sama z dzieckiem w zadłużonym mieszkaniu, brakuje jej dosłownie wszystkiego. Razem z sąsiadami pomagamy jej jak umiemy i są to bardziej starsi ludzie, żyjący tylko z emerytury a nie młodzi, którzy odnasza sukcesy w pracy.

Gość Dziewczynaa_Szamana
Ja takie chamskie wypowiedzi wole przemilczeć. Po co psuć sobie nerwy i wdawać się w taką dyskujsję. Czasami nóż w kieszeni się otwiera, ale widocznie taka ich natura i nic nie zrobisz. Na szczęście jest tutaj jeszcze grono fajnych mam, z którymi można normalnie porozmawiać :)

Gość hertyw
ci co wchodzą na to forum nie mając z nim nic wspólnego owszem blazgaja na matki ,ale nazywając je ogólnie "matkami polkami itd" Ale często wypowiadają się tez na takich topikach własnie mamusie Jedna drugiej oczy by wydrapała , nie wiem z zazdrości czy nienawiści ????

Mianem Matka Polka jest nazywane grono mamuś które chowają dziecko zgodnie z kolorowymi pisemkami i są po prostu nad opiekuńcze.:) Pomijam już fakt że typowa matka polka uwża że pracującą i dbająca o siebie mama to na pewno nie kocha własnego dziecka i należało by ja na stosie spalić :)

Gość hertyw
dokładnie o to mi chodziło Obrazanie matek przez osoby postronne wygląda trochę inaczej niz wypowiedzi samych co niektórych mamuś To jest bardzo łatwe do odróznienia, czy pisze osoba z innego forum i wysmiewa sie czy piszą matki z tego forum Czytając niektóre topiki głos się jezy na głowie ,ze człowiek człowiekowi takie rzeczy moze pisać :-0

Gość hertyw
i nie chodzi tu tylko o uzywane ubranka czy zabawki Nie chodzi tylko o to ,ze jedna drugą nazywa oszustką Wiadomo, kazdy się boi i nie nie chce zostac oszukanym, chce zeby jego pomoc trafiła do osoby potrzebującej ,a nie do oszusta Ale są tu tez inne topiki , gdzie kobiety opisują swoje problemy w domu , pracy ,z męzem itp i słyszą to samo , obelgi i ze widocznie im się tak nalezy :-0

Gość hertyw
a ich dzieci nazywane bękartami :-0

Gość slawietta
Przez to towarzystwo to aż mi cipa swędzi.. :(