Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I CO MAM ZROBICC

JAk wyprawic parapetowke.

Polecane posty

Gość I CO MAM ZROBICC

Przeprowadzilismy sie z moim do noewgo mieszkania.Zaprosilismy dzis na wieczor kilku znajomych.Przydalo by cos zrobic do jedzenia ale co/.1 raz robie impreze u siebie w domu.POMOCY.

Gość htjujtjf
a chcesz tak na luzie czy elegancko?

zrobb jakies salatki... kup chipsy na przekaske.. jakies ciastka.. no i zwyczajnie jakies koreczki male kanapeczki tzw. mini :) jakies picie i bedzie ok:) najwazniejsza bedzie atmosfera:)

Gość htjujtjf
no własnie maiałam to napisac tylko chciałam sie upewnic ze to taka normalna parapetówka mozesz podac tez popcorn,pokrojone owoce,mini szaszłyczki parówka ser ogórek np

Gość I CO MAM ZROBICC
nie bedzie duzo osob razem z nami 6 osob.Tak normalnie na luzie.Posiedziec, pogadac wypic jakies piwko.Ale niewiem co zrobic do jedzenia.

Gość I CO MAM ZROBICC

Gość upupupnn
Skoro będzie mniej osób, to dobrze byłoby zrobić jakieś bardziej konkretne jedzenie... Oprócz paluszków, kanapek, chipsów i ciastek może np kiełbasę, piczone udka z kurczaka...? Albo po prostu pizza?

Gość fragile22
U mnie na imprezach robię tak: - 2 sałatki - małe kanaki: bułka paryska, masło, szynka/pasztet/jajko/brie(różne wariacje), ser, pomidor/ogórek/papryka/szczypiorek - paluszki - nachosy i sosy (te z biedronki są dobre i tanie;-) - ciasto zwykle kupuję, piekę mufinki (pół godziny roboty) - wino, alkohol kto co lubi - zawsze robię coś ciepłego typu tortille, pizze, devolaje..tylko zawsze jest to 1 danie, bez szału.

Gość ,m,m,mn
jakies dwie sałatkI np kebab i selerowa, półmisek wędlin, ogórek pieczarka marynowana, pomidory pod pierzyna, do tego cos na cieplo np, kurczaki pieczone,parówki w ciescie francuskim jakis bigos, latwo tanio szybko:) no oczywiscie jakies chipsy paluszki troszke słodkosci obowiazkowo- WINO PIWO WÓDKA:)

Gość I CO MAM ZROBICC
u mnie bedzie do jedzenia: - salatka gyros -polmisek wedlin -koreczki sledziowe - krokiety - jajka w majonezie - ogorki konserwowe chipsy no i wodka i piwo

Gość I CO MAM ZROBICC