Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likigjk

Czy to tylko głupia schiza?

Polecane posty

Gość likigjk

Dobrze, że można się anonimowo wypowiedzieć, bo problem mój chyba jest dziwny. Mam partnera od niedawna więc dopiero myślę o antykoncepcji. Do tej pory dobrze wiedziałam w jakiej fazie cyklu jestem, ale to niepewna metoda na stały związek. Jakoś nigdy nie zastanawiałam się nad „pechowymi wyjątkami . Oto mój problem: 4 dni temu uprawialiśmy petting, bo byłam w fazie płodnej i mój partner miał wytrysk w bezpiecznej odległości ode mnie i poszliśmy spać. Myślałam , ze to bardzo odpowiedzialne zachowanie, ale ... Po 3-4 godzinach wstał do ubikacji i zaspany oddał mocz na deskę od ubikacji po prostu sobie „nie trafił, ja też obudzona poszłam zaraz po nim na półprzytomna i siadłam centralnie na mokrej desce od klozetu. Czy mocz mężczyzny może zawierać plemniki zdolne do zapłodnienia?

Gość djgksdkj
zastaniawajace jest ze wiesz kiedy masz dni plodne a nie wiesz jak sie zachodzi w ciaze.Rozwalajace sa takie pyatnia

Gość bo ona nie wie
bo ona nie wie kiedy ma dni plodne, jej sie tylko wydaje, ze jak sobie na kalkulatorku wyliczy, to tak ma ;)))

Gość buahahahahaha
no kuuurwa ja pierdole co za kretyn to pisał????????????????????????

Gość nie - nie może

Gość likigjk
Jeśli już to "kretynka", ale dzięki za wszystkie posty "takiego wiadra zimnej wody mi trzeba było". mimo wszystko warto było to przeczytać.

Gość ryta9
No moi kochani fizjologia ciała mężczyzny się kłania. Przecież skoro bezpośrednio po wytrysku nie oddał moczu to plemniki w cewce moczowej mogły pozostać i to aktywne!!!

Gość Do ryta...
No właśnie się kłania fizjologia mężczyzny - plemniki w moczu nie przeżywają, bo nie posiadają takich składników odżywczych, jakie są w ejakulacje bądź w płodnym śluzie kobiety. Jedna głupotę walnie, to później głupota się szerzy...