Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacqueline.cuthbert

czy ona mną manipuluje?

Polecane posty

Gość jacqueline.cuthbert

Od jakiegoś czasu pracuję w pewnej firmie, poznałam tam dziewczynę z którą zaprzyjaźniłam sie- wspólne kawki, wyjścia do kina, wspólne wódeczki. Fajnie mi z nią było, ona cały czas mi powtarzała że świetnie jej się ze mną pracuje, jestem dobrym fachowcem itp. Po jakimś czasie sama awansowała, przyjaźń w zasadzie trwała dalej. Pierwsze moje zdziwienie było, gdy już jako szefowa awansowała osobę o której wcześniej wypowiadała się jako o miernocie. Ja akurat za tą osobą nigdy nie przepadałam, więc nie zamierzałam się z nią specjalnie bratać. Ale szefowa rozpoczęła próby manipulacji i wzbudzania wzajemnej zazdrości między nami. Wyciąga nas obie na kawki do bufetu i tamtej oznajmia " Idziemy z Weroniką do kina w piątek, wiesz Jolu", następnego dnia do mnie " Ojej Jola zrobiła fantastycznie ten raport". Raz jest dla mnie bardzo miła i przylepna a Jolki nie zauważa i odwrotnie. Już nie mam ochoty chodzić z nimi na te wspólne kawki i obiadki i być przedmiotem zabaw szefowej. Poradźcie jak z tego wybrnąć, nie zauważać ich, rozmawiać tylko na tematy zawodowe? Coraz poważniej myślę też o odejściu stamtąd, bo zwyczajnie nie mam ochoty być czyjąś zabawką. Jestem manipulowana?

Gość nie pierdol kuwro
tylko sie ciesz że masz chłopa drugie nie majo

Gość nie pierdol kuwro
i hoj

Gość jacqueline.cuthbert
ale jednak jest to manipulacja.

Gość jacqueline.cuthbert
też nie wiem, jaki ma w tym cel. chce odejść z pracy, bo mam tego dosyc.

Gość pogadaj z ta cala jola jak ona
zapatruje sie na sytuacje. bo moze ona nie ma swiadomosci?

Gość jacqueline.cuthbert
z jolą nie chce mi się rozmawiać, bo Jola jest głupia jak but, wiecznie pozbawiona własngo zdania i potakująca każdemu szefowi po kolei. Jak ostatnio szefowa powiedziała jej z satysfakcją, że była ze mną w kinie to Jola na to " ojej następnym razem weźcie mnie ze sobą".