Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młloda mama

czy sa tu młode mamy w wieku 17-20?

Polecane posty

Gość młloda mama

Gość donaukiiiii
nie ma, bo zamiast się pieprzyć to się uczą

Gość miluuniaa_tg
są i jakbys chciał/a wiedzieć są takie które potrafią mieć dziecko i się uczyć jednocześnie, a lepiej ty się weź do nauki bo pewnie jeszcze w majtki sikasz.

Gość tak, ale super tylko w łózku
o tak, co jeszcze potrafią, bujać w obłokach i podrzucać babciom dziecko do opieki, tak to każdy potrafi, zrobić a już co do wychowywania to babcie. I co jeszcze gorsze, ze zamiast jednego ,to fundują dwoje i nieraz więcej tym babciom, co by babcie szybciej wykończyć.

Ale z drugiej strony dorosle kobiety,ktore maja dzieci tez czasem podrzucaja dziecko do babci..takze to nie jest argument:-o

Gość o chryste panie /
ja mam 17 i dzieciaka na razie nie chce mieć... może jak dorosnę zechcę.

Gość do Mamama20
to częste podrzucanie to znaczy, że praktycznie babcia wychowuje, tak to każdy potrafi, urodzić i niech babcia na czterech ale pomaga. Wstyd, dorosła baba, która ma rodzinę, dziecko a zachowuje się jak gówniarz. Mówisz, że starsi podrzucają, mnie np. mama nie siedziała ani chwili, choć mieszka ode nas 5 km.

Gość yyyyyyyyyyy
a ja idac do pracy zostawiam syna z babcia (pracuje 6h) jakos nie mam z tym problemu, moja mama jest bardzo szczesliwa, ze zostawiam go jej a nie obcej babie. Zalezy wszystko od tego kto jak podchodzi do sprawy. Jesli babcia nie chce (ma prawo) to niech nie bierze wnuka do opieki, a jak chce, to w czym problem? Ja mam 24 lata i jestem po szkole, pracuje i wychowuje dziecko :P

Gość medfgggg
wychowuje dziecko, dobre, tylko, że polowe czasu babcia wychowuje, a babcia zostaje, bo co ma zrobić jak córka nie ma pieniędzy na tzw. przez ciebie :obca babę" nie ma to jak swoja baba siedzi za darmo. Po prostu szkoda matce córki, bo najgorzej jak bieda zrobi sobie dziecko.

Gość yyyyyyyyyyyyy
hahaha sorry ale jesli nie masz pieniedzy to Twoj problem :) nie mow, ze wszyscy sa w Twojej sytuacji :P Ja mam pieniadze na oplacenie obcej baby, ale skoro moja mama sie godzi na PILNOWANIE (a nie WYCHOWANIE) wnuka, to juz nasza sprawa. Ja mojej mamie wynagradzam pilnowanie synka. Wlasciwie to mama go tylko 2 razy karmi, maly spi do poludnia, wiec jak wracam z pracy, to juz ja dalej sobie radze. Skoro uwazasz, ze moja mama wychowuje moje dziecko, to czy w takim razie obca baba wychowuje Twoje?