Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkakukulka

czy tak uprawia seks doswiadczony facet?

Polecane posty

Gość kulkakukulka

spotykałam sie ostatnio na seks z facete,. tak tak chodzilo tylko i wylaczanie o seks..zadne wyzsze uczucia. z tego co facet opowiadal to taki typ kobieciarza ktorey zaliczyld uzo panienek, a gdy panienka sie zakochuje to sie ulatnia. na poczatku naprawde bylammocno zaskoczona iloscia panienek itp ktore przelecial i latwoscia z jaka je do lozka zaciaga. Facet spoko siwetnie sie znim gada, pwny siebie ale nie adetny bufon ale jest jedno ALE jest kiepski w seksie... pierwszy raz nie byl az taki zly....po 10 min stwrdzil zeby zwolnic bo za szybko dojdzie...zaraz po tym mu opadl...myslalam ze albo go nie podniecam czy co...ale jak tylko mu ozyl to ruszyl 2 razy o doszedl..czyli seks trwal gora 15 min drugi jak dotad ostatnio raz trwal 5 min z lozikiem....3 min lodzika ..kazal przestac bo stwerdzil ze zaraz dojdzie i 2 min seksu...jak gowniarz w gimnazjum... facet ma 28 lat...i mysle ze gdyby ruchał faktttycznie tyle ile mowil to chyba by mu tolepiej wychodzilo

Gość misiek-pysiek
Cienias. Opowiada pierdoły żeby się dowartościować i zdobyć podziw w twoich oczach. Powiedz mu, że jeśli chce dalej cie dymać to musi trochę popracować nad sobą (tylko nieco delikatniej to sformułuj). Więcej gry wstępnej, pieszczot i dłuższy stosunek. Powiedz mu wyraźnie co i jak lubisz i niech to realizuje - jak nie to znajdź innego.

Gość kulkakukulka
tez wlasnie zaczelam watpic czy te jego opowiesci sa prawdziwie. tylko nie rozumiem dlaczego tak bajerował i bajeruje nadal

Gość jak dorosły
ty uprawiasz sex jak chłop rolę pięknie:D

Gość misiek-pysiek
Chce ci zaimponować, podporządkować sobie i robić w łóżku dobrze tylko sobie (pod pretekstem, że on wie lepiej z racji doświadczenia jak wygląda "dobry" seks). Musisz po prostu egzekwować zaspakajanie swoich potrzeb seksualnych - skoro spotykacie się tylko dla seksu to powinno być to satysfakcjonujące także dla ciebie. Jeśli lubisz pieszczoty manualne i oralne to powiedz a jeszcze lepiej pokaż gdzie i jak powinien robić, z jaką siłą, jak długo, w jakiej kojejności. Jeśli jest "seksualnym sprinterem" to niech ci da orgazm np. po francusku a dopiero potem sam niech dochodzi w tobie.

Gość kulkakukulka
to czy mi jest dobrze to jest osobny temat... chodzi mi tylko o to czy on klamie z tymi kobitami czy nie? bo skoro tyle przeleciał i wogole to chyba seks z nim wygladał by inaczej

Gość Facet X
Uważam że gość trochę podkoloryzował, albo miał sporą przerwę w rzemiośle (jakieś 5 lat co najmniej)

Gość kulkakukulka
ehh z facetami....

no może i miał tyle panienek co mówi, tylko każda z nich wytestowawszy go raz .......nawiała :D

Gość Facet X
kulkakukulka Powinnaś chyba rozejrzeć się za innym sexkolegą bo nie dość że krótkie te wasze spotkania to jeszcze chyba Cię to niezbyt rozpala skoro tak sumiennie liczysz mu czas. Albo przypasowałaś tak kolesiowi że mu na twój widok niewiele do szczęścia brakuje.

Gość kulkakukulka
heh facet x tez wlasnie pomyslalam ze koloryzuje:) a po ostatniej aklkcji jeszcze sie nie odzywa do mnie:) watpie czy to po nim splynelo jak po kkaczce

Gość kulkakukulka
facet x po pierwszym spotkaniu bylam naprawde zadowolona bo i byly czulosci wobec mnie wi gole....to nie ejst tak ze on przychodzi i rrozklada mi nogi... tylko ze on bardzo czesto opowiada mi o swoich seks przygodach, uwielbia podkreslac ze interesuje go tylko seks, czesto opowiada ze potem laski sie zakochiwały i wogole, wszystkie oczywiscie ktore bzykkał byly wysokie i dlugoniogie:P na poczatku wierzyłam bo facet naprawde dobrze wygladajacy i inteligetny.. za pierwszym razem pomyslalam ze no ok roznie to bywa prawda? zwlaszcza ze byl mocno zmeczony...ale po drugim razie sie zaczelam mocno zastanawiam ze chyba jednak cos bajeruje.... i nie potrafie pojac dlaczego tak robi

Gość to proste tak jest
bo zależy mu widocznie na Tobie, chyba on nie jest z Tobą dla samego seksu jednak

Gość Facet X
kulkakukulka Może dotarło do niego że jest takim wcześniakiem, i teraz wstydzi się przed tobą przyznać że ściemniał Cię z tymi przygodami. A tak swoją drogą jak by ten kolo rzeczywiście miał masę panienek to byś się Nie miała czasu nad tym zastanawiać czy mówi prawdę czy koloryzuję.

Gość kulkakukulka
hehe nie no nie zalezy mu raczej na mnie:)nie znamys ie dlugo:) poznalismy sie w wiadomym celu:) dawniej sie bardziej starał mysle ze poprostu jest mu teraz wstyd, ze sie nie odzywa....albo poprostu sie zaspokoil i teraz szuka nowej:) dlaczego nia miala bym czasu sie zastanawiac?

Gość Facet X
kulkakukulka eno Ale nie myślałaś chyba że jak facetowi chodzi tylko o sex to od razu ci podciągnie sukienkę I jazda. Po prostu jest kulturalny. A nie prostak i cham. A to jak reaguję na twoje wdzięki to już inna bajka.

Gość Facet X
Nie zastanawiała byś się bo czuła byś to na całej sobie że facet jest doświadczony. Sorry. Pisze z drobnym opóźnieniem

Gość kulkakukulka
chcialam tylko podkreslic, ze facet jest naprawde ok:) i ze mysle ze sie starał zeby mi bylo ok... z byle kim bym do lozka nie poszła... nie bylo po nim widac jakiego zazenowania po tym co sie stalo.... byl zmeczony, rrobilismy w to w gumce...jeszcze facet niby doswiadczony wiec dlaczego tak szybko doszedl? i jeszcze sie teraz nie odzywa.. heh wiesz no watpie zeby szybkie dochodzenie bylo spowodowane moim wygladem tylko

Gość kulkakukulka
facet x masz racje..masz naprawde duzo racji.... nie rozumiem dlaczego on tak klamał. przeciez ja nie szukałam jakiejs maszynki do seksu...tylko normalnego faceta... dlaczego ons ie kreuje na takiego piotrusia pana ktory nie chce stalego zwiazku? przeciez wie ze nie chce go usidlic

Gość Facet X
kulkakukulka Moja droga przecież to jest takie proste i sama pewnie się tego domyślasz STEREOTYPY są takie a nie inne: LASKA która ma wielu facetów to szmata KOLEŚ który miał wiele kobiet to macho Nie zmienimy tego ani ja ani Ty Twój sexkumpel chciał właśnie być macho. Niestety się nie udało i się ulotnił Żeby być macho trzeba nie tylko mieć niezłą bajerę Ale też umieć sprostać zadaniu.

Gość to proste tak jest
właśnie, on się kreuje na takiego, bo właśnie wie, że nie chcesz go usidlić i że nie zalezy Ci na związku. Może on tak gra, bo wie, że na nic więcej nie może liczyć, więc tylko to mu zostało.

Gość to proste tak jest
kto pierwszy powiedział, że to tylko o seks chodzi - Ty czy On?

Gość kulkakukulka
od poczatku bylo jasne:) ze chodzi tylko seks:) mi kobiecie jest was facetow naprawde ciezkoz rozumiec:D tzn on mowil ze mi na poczatku nie wierzyl ze ja faktycznie szukam kogos tylko do seksu..zreszta do tej pory mi powtarzal ze laski sie zakochuja po seksie a ja na upartego mowilam ze mnie sie nie musi obawiac:) czyli juz chyba sie chlopaczyna nie pojawi;) ale nie bylo widac po nim zebys ie ta wpadka ostatnia bardzo przejął...on z tego co widzialam ma dosc luzne podejscie do zycia..no chyba ze to tylko tak wyglada

Gość misiek-pysiek
może jakieś kompleksy wychodzą z niego w ten sposób..?

Gość kulkakukulka
tez sie nad tym zastanawialam.... bo naprawde robi z siebie takiego chlopczyka, daje do zrozumienia ze jest jeszcze mimo swych lat nie gotowy do zwiazku, ze nie potrafi byc wierny...robi z siebie takiego przykładowego "ruchacza" oczywiscie ma tez takich kolegow:) ktorzy bez problemow wyyłapuja panienki:) nie znam go dlugo...ale pozatym fajnie nam sie rozmawia....naprawd wiecej gadamy niz uprawiamy seksu;d a powinno byc odwrotnie:D wydaje mis ie ze on jest tak naprawde inny całkowicie no albo faktycznie ma tyle lasek i teraz jest wlozku z jakas inna:)

Gość glupia sie zawsze znajdzie
pewnie nie mial tyle co mowil... a na jego opowiesci nabieraly sie wylacznie kretynki :D

Gość RomanoSexmacher
Zastąpię go. Skąd jesteś? :)

Gość kulkakukulka
no wlasnie czegos mi w tym topiku brakowalo i juz wiem czego- wyzwisk.... nie poszlam znim do lozka przez jego opowiesci...tylko dlatego ze mnie pociagal fozycznie bo tego ze jest przystojny odmowic mu nie mozna....

Gość Facet X
kulkakukulka Musisz wiedzieć coś o facetach. Lubią się przechwalać. A przynajmniej większość. Pewnie nie jest teraz w łóżku z jakąś inną (a jak jest to za 5 minut go tam nie będzie) Tylko chwali się przed swoimi kumplami jak to Cię nie wyniósł na wyżyny rozkoszy. Sam znam takich typów pełno którzy pokazywali mi co i jak robili z którą poczym okazywało się że owa któraś miała o tym całkiem inne zdanie.