Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkakukulka

czy tak uprawia seks doswiadczony facet?

Polecane posty

Gość kulkakukulka
czesc facet:) zmian nie ma wielkich:) odzwal sie wniedziele wieczorem tak jak pisalam :) wypytywal sie jak bylo na randce, o mojego nowego amanta ( wiedzial ze mialam sie z kims spotkac w niedziele) i nie omieszkał poinformowac mnie ze jest cały obolały po weekendowym "seksie" hehe ale aktualnie podchodze do tego z duzym dystansem:D

Gość Facet X
Ale jaja! To się już zaczyna robić śmieszne. Co nie?

Gość kulkakukulka
no sluchaj pewnosci nie mam 100% czy sciemnia ale podobnie sobie pomyslalam:)

Gość Facet X
Szkoda Cię żeby się tak tym gryźć. Bo widzę że Ci to troszkę siedzi na wątrobie.

Gość kulkakukulka
a no siedzi....chociaz teraz nabralam sporego dystansu:) nie potrafie go rozgryzc:) nie i tyle:) bo nie widze sensu dlaczego mialby tak bajerowac:) zanim jeszcze sie spotkalismy zanim poszlismy do lozka rozumiem:) ale on ztymi opowiesciami rozkrecil sie jak miedzy nami bylo juz jasne ze bedziemy ze soba sypiac...wiec troche nie wczas z tym kolryzowaniem:D

Gość Facet X
Wiesz co mogę z Tobą o tym popisać, ale nie tutaj. Jeśli chcesz podaj Maila to poklikamy.

Gość kulkakukulka
meila? a np gg?

Gość Facet X
może być

Gość kulkakukulka
7763241:)

Gość kulkakukulka
musialam zaktualizowac gg:)

Gość kulkakukulka
halo?

Gość niojonia
ja tez mam coś do napisania w tej kwestii ;) spotykałam sie pare razy z pewnym przytojniakiem napakowańcem na seks..czesto podobno sie umawiał z kobietami i miał na portalach ertycznych swoje profile. no niestety nie było to trzesienie ziemi...w sumie bzykalismy sie troche razy,za pierwszym razem chyba ze dwa razy ale mielismy mało czasu.nastepnym razem chyba ze trzy razy,i raz cała noc z przerwami.. ani razu nie miałam orgazmu a ze swoim stałym byłym facetem miałam zajebiste orgazmy pochwowe i inne. a tutaj zonk..ani razu..dlatego juz sie nie umawiamy.. a poza tym on ma juz inna swoja ofiare.. a no może i mógł długo sie kochać i miał sporego ptaszka ale nie był dobrym kochankiem;) aha i co mnie smieszyło..jego pytania czy mnie nie boli..;) a ja ledwo co czułam chociaż miał dużego to jakoś to tak nieudolnie robił..mój wczesniejszy miał troszke mniejszego i zawsze ale to zawsze go mocno czułam i czasami np od tyłu to mnie aż bolało.. a ten to taki sobie był..a sie przechwalał..ze miał sporo kobiet i ze kocha seks i oczywiscie za kazdym razem sie pytał czy mi dobrze było ;D hahahaha

Gość patrz prawdzie w oczy
po prostu partacze żeby poprawić własną samoocenę wymyślają niewiadomo co bo i tak tego nikt nie sprawdzi a prawda wychodzi w łóżku ale tego już nie przyjmują do wiadomości i wolą próbować z następną naiwną bo może wreszcie im się uda

Gość Sensor
może spróbuj użyć feromonów www.dyskrecja.pl/sklep.php/k99-dla-Panow.html?