Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

icnivad

pomóżcie!który telefon lepszy?!

Polecane posty

pomóżcie!! który telefon lepszy?: Nokia x3 Samsung delphi nie wiem na który się zdecydować:(

Gość .....ot..co......
mam samsunga delphi i jestem baaardzo zadowolona :)

Gość .....ot..co......
nokia x3 w ogole mi sie nie podoba :O

Gość adi_P
jeden i drugi ma plusy i minusy nokia ma lepszy aparat delphi z kolei ma dotykowy wyswietlacz to juz zalezy od ciebie czego oczekujesz od telefonu

Gość .....ot..co......
mi aparat w delphi pasuje, zdjecia sa przejrzyste i wyrazne. w sumie zwisa mi to, jakie robi zdjecia, bo od robienia zdjec mam aparat fotograficzny.

no macie racje.. ale wiecie jak to jest chcialoby sie miec wszystko..

wczesniej mialam lg prada- no porażka;/ boje sie wziac dotykowego chociaz delphi ma naprawde dobre opinie.

Gość .....ot..co......
co ci nie pasowalo w pradzie?

zacinal sie..z czasem tak sie zacial ze sie nie odwiesil.. tracil zasieg..poza tym smsy dochodzily z opoznieniem. i minusem bylo ze reagowal na cieplo palca..zimą napisac smsa na przystanku to dopiero byla umiejetnosc:p

Gość uwazam ze dziewczyna
ja proponuje zebys kupila nokia 5800...ma wszystko prawie...

Gość adi_P
dlaczego boisz sie wziac dotykowego?

ja kupilam i nie zaluje...a juz wogole dla mnie duuuzym plusem jest to ze ma wifi

no tylko widze ze nie ma rysika ale ja go nie uzywam...wystarcza mi moje paznokcie ;)

do wybory miałam jeszcze avile- ale na dzien dobry ją usunęłam z listy telefonów.. do nokii czuje sentyment. ogólnie ładnie sie wysuwa, nie zacina się..aparat dość dobry jak na nokie..tylko ze jest taka standardowa. Ani dotykowa..ani jakas specjalnie inna ;) co do samsunga delphi- nie spotkałam sie z nim na zywo. czytalam opinie- ma naprawde wiekszosc pozytywnych. na aparat 2mpix nikt nie narzeka.. ale ja mam mimo wszystko obawy.

Gość Lidiaaa
nie patrz na aparat bo czy bedzie miał 2 czy 3.2 piskeli to zdjecia beda takie jakie moga byc w aparacie foto bo jakie moga byc jak chcesz miec dobre zdjecia to musisz miec cyfrówke

Gość ja sie borykam cale zycie
na twoim miejscu wybralabym najprostszy z mozliwych, z reguly lepiej w takich bateria trzyma. moze cie zaskocze ale ten telefon http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=plusfon+401i&from_showcat=1&category=165 ładuje sie raz w tygodniu przy codziennym uzywaniu (wap/internet, polaczenia, smsy, sluchanie muzyki)

no tak.. tylko widzicie ja z jednej strony chcialabym sie wyrozniac a z drugiej najchetniej wybralabym czarno-bialy model nokii.. grunt zeby wysylac smsy;) a samsung corby ?? chyba zdecyduje sie na tego delphi.

Gość ja sie borykam cale zycie
corby ma taka baterie, ze praktycznie bez dzwonienia trzeba ladowac co dzien

Gość .....ot..co......
wez samsunga delphi :)

Gość nie czytajc postu tylko tytul
odpowidzialam - wszystko jedno, byle nokia. Po przeczytaniu postu potrzymuje - tylko Nokia.

Gość Mialam trzy samsungi
Sa dobre, uwazam ze Nokia jest przereklamowana. Samsungi na dotyk dzialaja dobrze. Ta omnia to" komputer": Delphi , mialam na poczatku problemy z przestawieniem sie na dotyk, bardzo lubie ten telefon, pasuje do kobiety. Jest wygodny i prosty w obsludze. Ma go pare moich znajomych, no i nikt nie narzeka.

Mnie się wydaje, że wszystko zalezy od tego jakie się ma oczekiwania wobec telefonu, czy chce się dużo gadżetów tam etc. No i oczywiście tez od tego ile chce się wydac kasy ;) W Magicznej Planecie są fajne telefony często po cenach mniejszych niz w innych sklepach.