Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w sny

czy ktos potrafi odczytywac sny ?

Polecane posty

Gość nie wierze w sny

Tylko prosze sie nie smiac bo sama podchodze do snow, podswiadomosci itd bardzo sceptycznie.Raczej pisze to wszystko z ciekawosci, zey poznac wasza opinie na ten temat. Spotykalam sie z jednym chlopakiem, los nas rozdzielil, chociaz mial szanse mnie zatrzymac zrobic cos, zebysmy byli naprawde razem. Jednak nie zrobil tego, niewazne. jakis czas temu zaczelam rozmyslac na ten tema i pomyslalam, ze po prostu nie podobalam mu sie na tyle i basta. Tej samej nocy przysnil mi sie. Ostatnio poznalam fajnego chlopaka, po pierwzej randce bylam bardzo nim zauroczona, szczesliwa ze go spotkalam i znowu tej samej nocy on mi sie przysnil.( ten co mnie "zostawil" )Podobno sny maja swoje znaczenie , nie wiem co o tym myslec.

słuchaj.. jesli o czyms duzo myslisz, przedstawia ci się to w snie. to jest calkiem normalne.. mi tez sie to zdarza. mam czasami jeszcze gorzej.. sni mi sie ze ta i ta osoba umrze.. po przebudzeniu dostaje wiadomosc ze zmarła. takze co ja mam powiedzieC?;>

Gość 635343654546
Każdy kto żyje z ludzkiej naiwności. Nie krępuj się ;) Kasa w końcu jest twoja więc nikt nie będzie protestował gdy dasz się okraść ;) ;) ;)

Wróże z kurzego pazura, bo ja jestem matka kurka domowa. Więc sen ten znaczy, ze masz ostawic w spokoju oby dwóch

Gość nie wierze w sny
Tylko, ze ja juz nie myslalam o tym pierwszym jak poznalam tego drugiego. Po prostu zamknelam temat Nie chicial mnie mowi sie trudno i zyje sie dalej

Gość nie wierze w sny
Przepraszam czy ktos potrafi zinterpretowac :P

No ja przeciez żartuje.:) W sny nie wierzę już.