Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atlanic

jak zwrócić na siebie uwagę, czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość atlanic

hej mam pytanie, znow głównie do mężczyzn. chodze do drugiej klasy LO i jestem uważana za jedną z ładniejszych dziewczyn w szkole. Jest pewien facet który mi sie podoba, raczej nie zwraca na mnie uwagi,on nie ma dziewczyny i jest rok starszy. wczoraj wieczorem wpadłam na szafke i dzisiaj mam siny cały policzek. nie wygladam jakos strasznie ale stwierdzilam ze napewno nie pokaże sie tak w szkole. po 2 godzinach wpadlam na to ze jesli bede chodzila tak po szkole to bede zwracac na siebie uwage i on napewno mnie dostrzeże. stąd pytanie do was panowie, co byście pomyśleli jakbyście zobaczyli ładną dziewczynę z sinym policzkiem, zainteresowalibyście się nią, mieli na uwadze i zaciekawili co się stało czy pomyśleli sobie ze od takiej trzeba trzymać się z daleka po albo ma pato rodzine, albo chlopak ja bije albo jest lumpem co szuka zaczepki? a moze macie inne sposoby na zwrocenie uwagi? co przyciągnęłoby wasze zainteresowanie?

Gość fdss
puknij się w głowę

Gość ja jestem dziewczyną , ale
jako chłopak to bym zwróciła uwagę , zobaczysz , będzie się pytał co się stało ? - a ty nie mów że o szafkę się walnęłaś bo cię weźmie za fajtułapę , tylko powiedz że jakiś chłopak cię pobił - będzie się bał o ciebie ( jeśli cię lubi) i wtedy masz jak w banku chodzenie z obstawą :P Czyli z nim :) I oczywiście jak będziecie wracać , to powiedz że przez park wolisz iść, lub przez las bo wtedy najlepsza atmosfera :D w parku są ławki , to powiedz że być chciała na sekundkę odpocząć , on uciądzie z tobą , i wtedy patrz mu głęboko w oczy , jeśli się przybliży to się nie spesz :D Bo to oznaczać będzie że robi pierwszy krok :)) Praktycznie pokaż mu że sama się czujesz niebezpiecznie , a przy jego boku wręcz przeciwnie :) Myślę że właśnie wtedy by cię chciał pocałować :)

Gość wesoła mary annn
był taki motyw w filmie, że brat przywalił siostrze, ona przyszła pobita do szkoły i nauczyciel myślał, że ojciec jej przywalił - uczennica miala romans z nauczycielem...