Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyka misterio

chetnie nawiąze kontakt z jakas starszą mamą

Polecane posty

Gość reyka misterio

czy są tu takie kobiety okolo 50 ?

Gość akurat mam tyle
:)

Gość reyka misterio
zaraz napisze bo moj maly placze

Gość akurat mam tyle
:)

Gość reyka misterio
WITAJ :) wiec tak..napisalam taki temat bo czuje sie samotna w tym calym moim zyciu.. niby wszystko jest ok a ja z niczym nie moge sobie poradzic chcialabym poklikac z kims starszym ,czasami prosic o porade,jak wychowac dobrze dzieci zeby przy tym nie zwariowac nigdy nie mialam dobrego kontaktu z mama i brakuje mi tego :(

Gość możemy poklikać
:) Ale ja nie jestem autorytetem w dobrym wychowaniu dzieci.Mam dorosła córkę, większych problemów z nią nie miałam ale nie twierdze,że wychowywałam dobrze. Ile masz lat? Ja mimo ,że mam 50 ze swoją matką mam fatalne relacje. Toksyczność uszami się jej wylewa, dlatego moją córkę wychowywałam tak,żeby ona nie zarzucała mi tego o co mam żal do swojej matki:)

Gość reyka misterio
ja mam 30 lat i dokladnie jak Ty obiecalam sobie ze nie bede brala przykladu wychowania swoich dzieci od moich rodzicow :o zawsze zazdroscilam relacji jakie maja niektore matki z corkami.. czasami tego bardzo potrzebuje ,takiego wsparcia w slowie

Gość akurat mam tyle
a co mężem? On ci tego wsparcia nie daje? A rodzeństwo jakieś masz ? :) .Co do relacji mojej z córką to nie wiem czy są jakieś do pozazdroszczenia. nie jestem typem matki-kumpelki, raczej jestem dla swojej córki autorytetem i oparciem nigdy nie krytykuję jej, jeśli tylko mogę pomagam ale lubię mieć swoje życie i dbam o to.Nie jestem matką-kwoką :)