Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dybeka

ale jestem zła czy słusznie?

Polecane posty

Gość dybeka

mieszkam ze swoim chłopakiem od jakiegos czasu ... postanowilismy zrobic sobie wczoraj przerwy dzien tak zeby zatesknic troszke siedziałam u rodziców umówiłam sie z kolezanką . Napisał mi wieczorem smsa czy pozycze mu kase na paliwo powiedziałam od ale ma mi oddac po wypłacie bo mi potrzebna a On sie obraził na mnie ze za kogo ja go mam ze napewno odda przeciez a pozniej dobra nie chce tej kasy jak tak ... zadzwoniłam do Niego z pretensjami jak On sie zachowuje pokłocilismy sie zaczał krzyczec na mnie ja na niego tez On sie rozłączył jak dzwoniłam do niego kilka razy jeszcze z żalami . On sie wkurzył wyłaczył telefon pozniej napisał ze przeprasza. Wogole to ostatnio nie przelewa mu sie z kasą i ma doła z tego powodu. Dziś mówi do mnie ze mielismy odpocząć a ja wydzwaniałam co chwila. Mówie tak dobra ok to bedziesz miał dziś spokoj nie widzimy sie dziś tez. O 13 do mnie dzwoni czy przyjde do Niego że kocha. Ja mówie że nie bo chce jeszcze z rodzicami posiedziec ale że zajde niedługo do niego na chwile po bluzke moją .. zaszłam a On spał. Pozniej pisze do mnie myślałem ze posiedzisz troche , powiedziałam ze nie mogłam bo na zakupy sie spieszyłam , teraz do Niego dzwoniłam czy ma ochote wyjsc gdzies ze mna, On mówi, że nie . Czemu nie? pytam ? Bo nie? dobra koncze nie mam czasu jestem zajęty i weś kurde Go zrozum jak dziecko dosłownie rozkapryszone

Gość dybeka
no wlaśnie ja ma 26 lat On ma 25 starzy

Gość dybeka
beznadzieja czasem czuje sie z Nim jakbym miała 16 lat ...fochy o byle co .. ale kocham Go

Gość dybeka
znowu mi gada jak zapytałam o co mu chodzi ?? Mówi o nie znowu sie zaczyna wydzwanianie narazie pa jak dzien przerwy to dzien przerwy chciałam tylko zapytac o co mu chodzi ale juz nie bede dzwonic jestem zła

Gość juhaxnedwr
dziwni jesteście