Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi.

co myślicie o marynarzach ?

Polecane posty

Gość zastanawiasz
powiem,ze to jest- zgadzam sie.latego wczesniej pisalam, ze byc zona marynarza moga byc kobiety , ktore maja predyspozycje do tego. Mimo teskonoty, trudnosci nie ulegna jakims bzdurnym pokusom.

Gość tak,tak,ale
to przestroga dla normalnych,wrażliwych dziewczyn,a nie dla cwanych suk,którym marynarz potrzebny dla kasy i czy on jest,czy go nie ma zawsz ok,takie żonki wiedzą po co się wiążą

Gość emi.
nie zalezy mi na kasie. Obawiam się jedynie, że w ich przypadku związek nie da rady funkjonować normalnie. Z takim ciągłym gościem w domu.

Gość zastanawiasz
a poprzedni to marynarz byl?

Gość emi.
nie to nie był marynarz.

Gość Milagross44
Rozwala mnie glupota ludzka na tym forum!!!Co myślicie o marynarzach???Kogo to pytasz ludzi ktorzy nie mieli nawet przykemnosci jednego poznac??Ktorzy opowiadaja jakies historie z przed wojny??No prosze cie w kazdym porcie inna???haha tylko czasami jest tak ze w ogole nie zchodza ze statku!!!Co wy ludzie wiecie o marynarzach aby sie o nich wypowiadac?? a ty moja Droga,Jeśli się zastanawiasz nad zwiazkiem z M.To rob to co ci serce dyktuje!!!a nie czy jest marynarzem policjantem czy wojskowym a moze bankowcem.To jest bez roznicy i nie oceniej kogos po zawodzie jakim wykonuje,bo zdradzic to Cie moze facet z ktorym mieszkasz dzien w dzien!!!To zalezy od wartosci jakie ma twoj marynarz!!! Pozdrawiam

Gość emi.
ale nie żałujesz czasem ? nie chciałabyś , żeby Twoj facet, wykonywał inny zawód, żeby zawsze był przy Tobie.? Przychodzą w zyciu takie chwile, że ta druga osoba jest niezbędna, a dziewczyna M. zawsze musi radzić sobie sama. Takie życie w ciągłęj tęsknocie, nie wiem czy warto. Tyle , że coś mnie do tego faceta ciągnie, wydaje się taki inny. Wyjątkowy, poznałam go rok temu cały czas broniłam się przed nim, nie chciałam się zaangażować, ale to było silniejsze ode mnie. Jednak nie uważam , że to zawód jak każdy inny i boję się, że go zawiodę, zawiodę tak jak zrobiły to inne. Nie wiem czy jestem aż tak sillna :(.

Gość Milagross44
Kobieto jeśli siękogos kocha to nie pyta się o takie rzeczy. Mój kochany własnie jest na kontrakcie od konca stycznia do czerwca.Nie bede Ci słodzic ze na poczatku bylo łatwo bo tak nie bylo.Teraz zajmuje sie swoimi sprawami.Mm kontakt mailowy i smsowy.Nigdy się nie zastanawialam nad tym czy chce z nim byc...bo to jest oczywiste!!!Kocham go całym sercem i nie wyobrazam sobie zycia bez niego!!!a jesli bedzie ci ciezko to zawsze twoj chlopak moze plywac na krotsze kontrakty.

Gość emi.
no ale ja go nie kocham, to dopiero początki. Ale nigdy wczesniej nie znalam kogos takiego jak on. Tylko sie zastanawiam , ze skoro sie jeszcze nie zaangazowalam,to moze sie teraz lepiej wycofac, nie wiem czy jestem taka silna.

Gość Milagross44
To się zastanow.Ja wychodze z zalozenia ze milosc potrafi pokonac wszystko,ale jeśli nie jestes twarda,samodzielna,potrafisz sama walczyc z przeszkodami,a przede wszystkim musisz byc wyrozumiala i byc podpora dla swojego marynarza,ze pomimo tego ze tobie jest ciezko musisz go tez wspierac!!!Tylko obys pozniej nie zalowala ze nie sprobowalas.

Gość emi.
wiem, że czasem mam takie chwile że potrzebuje faceta. Chyba nie jestem wystarczająco twarda, ale może dla Niego warto spróbować.