Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judy92

co zrobic zeby nie pisała do niego?!

Polecane posty

Gość judy92

jestem rok z chłopakie. wszysstko jest ładnie pięknie, układa nam się , zareczylismy sie kilka miesiecy temu. widac ze naprawde sie dla mnie poswięca. robi duzo zeby w naszym związku było dobrze. prawie wcale sie nie kłocimy. alee. od kilku miesiecy On chodzi na prawko. bo jak zaczał robic gdy miał 18 lat miał ciezki wypadek, zlamał noge i potem wyjechał do niemiec, teraz kontynuuje prawko. tam własnie gdy cwiczył testy przed egzaminem, jakaś laska powiedziała do niego MOZE POCWICZYMY RAZEM? on jej odpowiedział ze nie. teraz zobaczyłam w jego telefonie, ze z nią pisał, oczywiście jak twierdzi to tylko znajoma. usunełam mu wszystkie sms od niej i do niej z telefonu, w sumie o niczym złym nie pisali, i numer tez usunełam. nie miał do mnie o to wogóle pretensji, powiedział ze sprawa załatwiona. tylko teraz boje sie ze ona do niego bedzie pisała, znam ja z widzenia, mam ja nawet w znajomych na nk i mam jej nr kom. chce jej cos napisać z bramki sms,albo zadzwonić z z prywatnego, ale co powiedziec ? pomozcie! zeby zrozumiała ze ma dziewczyne-narzeczona, i ze ma do niego nie pisać . aproszę o pomoc i odp.

Gość judy92
przepraszam a Ty nie umiesz normalnie napisać, ja pytam o opinię innych a nie szukam jakiś dziewczyn czy chłopaków ktorzy beda mnie wyzywać od dziecka ( ps jestem pełnoletnią osoba) ... a to kiedy sie zareczamy nasz interes. pierścionek z odpustu? skad wiesz ze 5 zł kupujesz?

Gość djshdue
Tak, kupuję, swojej 4-letniej bratanicy. Ma wiecej oleju w glowie niz ty.

Gość bigosss
Oh, judy ! Judytko ? 92 ? Masz juz 18 lat ? Slicznie perelko :-P Pytasz o zdanie innych, wiec je dostalas. Piszesz na publicznym forum i kazdy ma prawo wlasnej oceny jak cie widzi po tym co i jak piszesz. Sprawiasz wrazenie niedojrzalej emocjonalnie panienki az zal sie robi chlopaka. Ot, co....:-P

Gość głupiadelta
jestes jebnieta wiesz???

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
poczekaj az sama napisze do niego. wez jego tel i napisz w jego imieniu . Nie pisz do Mnie wiecej..... Mam kobiete ktora kocham i chce spedzic z nia reszte zycia.... Nie chce juz dluzej utrzymywac z toba kontaktu .... Narazie. jak bedzie pisal dalej to zadzwon do niej i zjedz ja. i w jego telefonie wejdz w kontakty fdn wtedy ja zablokujesz i nie bedzie mogla do niego dzwoinic

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
facetow trzeba trzymac krotko bo jak im pozwolisz to tylko na ruchanie bede brali

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
albo powiedz mu zeby sam tak do niej napisal

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
albo powiedz mu zeby sam tak do niej napisal

Gość głupiadelta
wwwwwwwwwww...kolejne pierdolnięte gimgówno

Gość głupiadelta
tylko na ruchanie bede brali dziecko tak do ciebie w domu mówią??????????????

Gość judy92
bo tak naprawdę to nie chcę,żeby mój narzeczony dowiedział się,że puściłam się na disco w remizie,w niedzielę po odpuście z bratem tej znajomej. Boję się,że ona mu to napisze w smsie, a wtedy on zabierze mi pierscionek z prawdziwego aluminium i z bardzo drogim plastikowym oczkiem! co robic?

Gość młoda xD
ej ludzie , co to forum od wyzywania się. ? skad Ty mozesz wiedziec czy to dziecko , moze ktos jest starszy od Ciebie?? .

Gość młoda xD
judy92 - druga wypowiedz to jest ktoś inny. nie podszywaj się pod prawdziwego autora... to żałosne

Gość bigosss
Jak, nie widzisz , ze smarkata ? :-P To ile ma lat jest bez znaczenia chodzi o to, ze zachowuje sie jak smarkula.

Gość judy92
a oprócz tego lubie jesc kupe i tez mi wstyd sie przyznac

Gość no i zatkało
jej kakao i się już bronić nawet nie bedzie:P

Gość ;p
pojebani jesteście kurwa

... Na pocieszenie powiem wam że w 36i6 smsy nigdy sie nie kończą... :-P

... Na pocieszenie powiem wam że w 36i6 smsy nigdy sie nie kończą... :-P