Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladaco uno

pokaże wam fote tylko raz:D

Polecane posty

Gość ja to w ogóle jestem
moderatorko , dzisiaj jest taki miły wieczór, wszyscy na kafeterii tacy pokojowi , czemu tak jest?? aż komputera nie da się wyłączyć, normalnie jak w raju :)

twierdze ,ze to pani stopa łudząco przypomina raczej moja stope niz jest to w rzeczywistości:D

Gość ja tez nie chce wesela
i mam takie pytanie , czy moderatorka tak prywatnie lubi podszywy ? :D

Proszę pani wykonując owa stopę:D w ogóle nie wzorowałem sie na pani przemiłej stópce , wszelako pojmując dalekoidace porozumienie miedzy moderatorami i internautami zmienie owa rózniaca nas stope:D natychmiast lub jeszcze szybciej po oddaniu mojej skromnej osobie mojego starego jakze cennego nicka:classic_cool:🌼

Gość strasznie strasznie potwornie
a co pani moderatorka uważa o dzisiejszych wieczornych podszywach? :D

Karolina ty uważasz ze to plagiat, ja uważam ze nie, bo nikt do mojej stopy sie nie przyczepi z internautów ..ze wulgaryzmy, ze obelgi czy siamto,tamto, a Regulamin rzecz święta:D

Gość kiwimaliwi
dzisiaj troszku się podszywam i ktoś mnie docenił i założył topik pt: czy zauważyliscie dzisiaj... no i te trzy pierwsze są moje :D w temacie autorki pisarki, psycholożki i jeszcze kogoś a to inny przykład 21:18 Pustka i nic więcej. Czuję się taka samotna... Wiem.. że ludzie są w gorszej sytuacji niż ja... ale mimo to jestem taka wypalona psychicznie... 21:20 [zgłoś do usunięcia] Czemu ? 21:20 [zgłoś do usunięcia] Pustka i nic więcej. dzisiaj popłakałam się jedząc kanapke z masłem...zrobiło mi się żal tego chleba, pszenicy, masła, mleka...zaczęłam płakać jak dziecko! nie mogę już nic zjeść bo wszystkiego mi żal każdej Bożej istoty...biedny chlebek chciałabym spytać czy to dobre?? oczywiście gdy osoba napisała że jest w trudnej sytuacji przestałam się nabijać, aby mogła sobie spokojnie porozmawiać :) szanuję innych ludzi :)