Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina77sss

przekonajcie mnie żebym się odważyła

Polecane posty

Gość karolina77sss

Strasznie się boję zajść w ciążę, nie mam z kim o tym porozmawiać, mój mąż twierdzi że to głupie bo przecież każda kobieta się boi i rodzi. U mnie to już przeszło wszelkie granice, mam 34 lata i nigdy nie próbowałam nawet zajść ze strachu. Myślałam , że to z wiekiem przejdzie ale nic- wręcz się nasila. Proszę poradźcie coś.

Gość karolina77sss
chcę mieć dzieci ale boję się stanu jakim jest ciąża , o porodzie nie wspomnę

Gość ona00000000000000
ja mam 19 lat jestem w ciąży i jestem szczesliwa :) a porodu sie strasznie boje ale tyle kobiet rodziło i zyją i są szczesliwe :) powinnas sie przelamac, skoro chcesz miec dzidzie :)

Gość też się trochę boję :)
mam o 6lat mniej i podobne spojrzenie, ale pomału mi się to zmienia. Wystarczy skupić się na wyobrażeniu jak fajnie może być w ciąży, i potem z małym dzieckiem. Tylko pozytywne wyobrażenia. Będziesz mieć śliczne dziecko i będziesz szczęśliwą, dumną mamą. A ciąża? Zwiększą Ci się piersi i będzie bił od Ciebie blask. Pamiętaj, że kobiety po 30 młodnieją przez hormony wytwarzane w ciąży. Teraz jest idealny moment, jesteś gotowa na dziecko.:) Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość minieminieminie
To skoro to dla Ciebie ważne idź na terapię do psychologa, może masz jakąś traumę do wyczyszczenia np. mama miała super cieżki poród, albo nasłuchałaś się opowieści o ciężkich ciążach itp Myślę, że czas się za to zabrać, bo czasu na starania zabraknie. pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość rodzilam naturalnie
I dobrze kobieto! ADOPTUJ! ja gdybym wiedziala co to za bol,jak zmieni sie moje cialo i co to ogolnie za meki to nigdy bym nie podjela tej decyzji! Dzis maz mi powiedzial ze chce kolejnego dziecka,powiedzialam mu,ze jak fundnie mi cesarke to zaczne myslec,bo nie chce 2 raz przezywac tego bolu!!

Gość karolina77sss
dziękuję za słowa otuchy, nie mam nic przeciwko adopcji i jak najbardziej mogłabym adoptować dziecko ale chciałabym mieć także swoje dziecko-z resztą jak większość kobiet.