Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slonko123

czy to normalne?

Polecane posty

Gość Slonko123

Cześć Wszytskim, Zwaracam się do Was z pytaniem, ponieważ siedze w domku i już sama nie wiem co robić, co myśleś? Sytuacja wyglada następująco: Ostatnią @ miałam 29 stycznia, 1 marca zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreseczki - jedna blada, ale widoczna. Ponieważ jestem po jednym poronieniu prawie 3 lata temu i ponieważ ponad 1,5 roku staraliśmy się z meżem o dzidzię do lekarza pobiegłam od razu tj. 02 marca 2010. Pani Doktor kazała zrobic progesteren i HCG. (nawet mnie nie rozebrała) progesteron 101, hcg - 284, następnie hcg za 2 dni było już ponad 940.Pani Doktor zaleciła Luteinę 2 x 2. Na kolejną wizytę wybrałam sie, zgodnie z zaleceniem w ostatni czwartek tj. 11 marca - progesteron 97, hcg 10600. Pani Doktor zrobiła usg i powiedziała, że pęcherzyk jest bardzo mały, wyglada najwyżej na 21 dni (według moich obliczeń powinno być 27 dni). Kobieta zamiast mnie pocieszyć kazała przyjmować Luteinę 5 x 1 i przyjść za 8 dni, żeby cytuję "zobaczyć czy coś z tego będzie!" Pocieszm się, tym że w czasie spodziewanej owulacji byliśmy z mężem na nartach, może to spowodowało, żę jajeczko pekło później? z drugiej strony jestem pełna obaw, bo nie czyję się w ciąży... nic mi nie dolega, nie mam mdłości, ani żadnych innych ciążowych objawów.. no może poza bólem piersi... Dziewczyny podzielcie się ze mną swoją opinia w tek kwestii, czy któraś z Was miała podobną sytuację? bardzo się boję... nie chciałabym drugi raz przechodzić przez to samo.... jak tylko pomyślę o tym co może sie stać ryczę jak bóbr, mój maż stara się mnie pociszac, ale widzę, że sam jest zdołowany. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź i pozdrawiam :)

Gość Slonko123
oj... przepraszam, że sie tak rozpisałam :P

Gość blabliczkaa
jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ile jeszcze takich tematów???????????????????????/ kolejna debilka co nie wie czy jest czy nie jest w ciazy ... powiedz nam glupia kozo co nas obchodzi to co napisalas??????????????????

Gość Slonko123
Jeżeli nie interesuje Cię to co napisałam, to po co czytasz???? i się wypowiadasz???? ciekawe czy gdybyś była w podobnej sytuacji, czego oczywiście niekomu nie życzę nic byś nie robiła? Następnym razem zastanów się zanim odpiszesz komuś na post!!!!

Gość Slonko123
no i oczywiście mogłabys się wykazać przynajmniej odroiną szacunku do drugiego człowieka, jeżeli oczywiście wiesz co znaczy słowo "SZACUNEK"????

Gość blabliczkaa
nie denerwuj się bo cio zyłka w tyłku pęknie

Gość Slonko123
Wybacz, ale nie będę zniżała się do Twojego poziomu!

Gość blabliczkaa
wybaczam, spadaj:D:D:D:D:D

Gość betiiii
nie wiem czy ci to pomoże ale ja oprucz bólu piersi nie miałam innych obiawów na początku ciąży potem dopiero doszły mdłości i inne

Gość betiiii
i życze ci żeby to było to o czym marzysz:-)

Gość Slonko123
betiiii, dziękuję Ci serdecznie za słowa wsparcia :)

Zmienic lekarza proponuje bo swoim podejsciem doluje pacjentke:/ A tak pozatym to jeszcze bardzo "mloda" ciaza i usg niewiele by pokazalo. Hcg rosnie, to bardzo dobrze. Luteina jak najbardziej na podtrzymanie. Dbaj o siebie i badz cierpliwa, wszystko bedzie dobrze:)

Gość Slonko123
dziękuję gucci