Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liilium

"Brzydsza płeć" jest dziwna

Polecane posty

Gość liilium

Mam znajomego, który jest niesamowicie pewny siebie. Ponoć taki "casanova". A jak przyszło co do czego to wysłał swojego kolegę do mnie, żeby wyłudzić mój numer telefonu :O Powiedziałam, że jak go chce dostać to niech sam się do mnie zgłosi. Później wysłał do mnie drugiego kolegę z zapytaniem, czy jak do mnie przyjdzie z prośbą o numer, to czy go dostanie. Odparłam, że to przemyślę, i że jest to zależne od tego jakby się z nim potoczyła rozmowa. Dodałam, że nic z tego jeżeli wysyła do mnie swoich kolegów. Sam już się do mnie nie stawił w tej sprawie, ale próbował do mnie nieudolnie zagadnąć. I gdzie zniknęła ta jego wieczna pewność siebie? Inny przypadek. Kolega z którym jestem w dobrych relacjach, wypytuje o różne sprawy na mój temat moją koleżankę, a kiedy ja nim rozmawiam, to się zachowuje jakby nigdy nic. Skoro jesteśmy w miarę przyjacielskich stosunkach, więc dlaczego nie może mnie zapytać o taką zwykłą sprawę, jak np. to czy jestem zajęta itp. ?

Gość liilium
aha...zapomnialam dodac ze mam 13 lat i wlasnie dlatego to dla mnie takie dziwne :(

Bo faceci to tchórze....poza tym boją się inteligentnych kobiet, a potem narzekają , że takich nie ma....No bo boja się nawet do nich dojść...:D

Gość ktosia44
Masz dwa wyjścia. Pierwsze: Jeśli któryś z nich Ci się podoba, to nie graj księżniczki i sama coś zaproponuj. Np. Jak chcesz pogadać, to dzisiaj po szkole w pizzerii itp. Drugie: dziewczynki dojrzewają psychicznie szybciej niż chłopcy, więc może lepiej rozglądaj się na 2-3 lata starszymi od siebie. Za parę lat to się powinno wyrównać, chociaż w niektórych przypadkach nie zmienia się nigdy ;)

To nie dziwne. Tacy jesteśmy kiedys sie przyzwyczaisz ;)

Gość liilium
Żaden z nich mi się nie podoba jakoś specjalnie. Tzn. tego drugiego lubię pod względem koleżeńskim, a ten pierwszy... No cóż, nie wykazał się za bardzo przede mną elokwencją. Za parę lat to się powinno wyrównać, chociaż w niektórych przypadkach nie zmienia się nigdy Chyba dałaś się nabrać na podszyw ;) Nie mam 13 lat, tylko 21, a oni 23, a więc nie powinna tu odgrywać znaczenia rola rozwoju psychicznego, choć kto wie...

Gość liilium
krab>> a możesz wytłumaczyć dlaczego tak się zachowujecie?

Gość liilium