Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anneczka132

Jak sobie poradzić ze zbyt dużą zazdrością?

Polecane posty

Gość anneczka132

Dostaję białej gorączki gdy mój chłopak wychodzi gdzieś np. z koleżanką. Od razu mam myśli, że mnie zdradza. Ostatnio była za to kłótnia na całego. Dziś też była kłótnia, bo wczoraj był z kolegą w klubie na piwie. Ale nie mogli iść do baru? Tylko do klubu gdzie jest pełno lasek. Juz od razu mialam mysli, ze chodzi na panienki, ze podrywal tam jakas.

Gość Zastina
Wyluzuj, tyle moge Ci poradzic, zazdrosc niszczy tylko zwazek, tzn taka chorobliwa zazdrosc, Twoj chlopak nie jest Twoim niewolnikiem , ma prawo miec i kolezanki i kolegow. Musisz mu ufac, nie masz innego wyboru, ani wplywu na to czy Cie zdradzi czy nie. Jezeli Cie zdradzi na pewno bedzoesz o tym wiedziala, kobiety wiedza od razu, wtedy mu mozesz zrobic awanture, ale tak z niczego? daj mu jego wolnosc, czasem jest dobrze pokazac troche obojetnosci a sam bedzie lepiej o ciebie dbal i doecnial Twoje zaufanie. Jezeli on wychodzi z kolezankami, wychodz tez z kolegami, nie po to zeby mu zrobic na zlosc tylko po to abys i ty miala swoje zycie prywatne, jezeli nie masz ochoty z nimim przyjacielsko sie spotykac, zajmij sie czyms, nalezy miec zainteresowania poza zwiazkiem, ja sama bylam chorobliwie zazdrosna, ale zrozumialam w czas :-) i jest ok.Ty tez dasz rade.Zaakceptuj wolnosc Twojego partnera. On tez ma rozum.Nie kazdy facet to swinia. Pozdrawiam.