Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość october22

pękła gumka- w 11 dc.szanse na ciążę + blada druga kreska testu

Polecane posty

Gość october22
a czy móglłby ktoś jeszcze odpowiedzieć na wątek związany z bólem brzucha???

Gość piwniczanka zielona
mnie bolal brzuch jak na okres pare dni przed okresem, juz nawet podkladalam podpaski bo bylam pewna, ze niebawem nadejdzie...córcia niedlugo skonczy 16 miesiecy :D ale mialam tez inne objawy, ktore ignorowalam - guzki w piersiach i duzo gestego sluzu..

Gość october22
no to ładnie- wszystko wsakzuje na jedno :] we wtorek sie przekonam

Gość test krwi czyli bete w 10dniu
test krwi czyli bete w 10dniu od zapłodnienia najprędzej. I najpewniej:)

Ja również uważam że będzie dzidzia. ja miałam identyczną sytuację. Wszyscy mi mówili żże nie ma żadnej drugiej kreski a dziś mam 14-miesięcznego łobuza. A co do brzucha to bolał mnie kilka dni przed tym jak miałam dostać@. Trzymaj się i napisz co i jak we wtorek. A tak w ogóle to podziwiam Cię że masz tyle siły żeby czekać do wtorku ;)

Gość october22
no skoro już tyle wytrzymałam, jeszcze ten jeden dzień. przyznam, że cały czas siedzę na tej kafeterii... mój biedny chłopak też się tak denerwuje ;) najgorsza jest ta niepewność właśnie. jutro z rana robię dwa testy, jeśli będzie jakaś wątpliwość pójde na beta :) wczoraj wieczorem znowu brzuch mnie bolał.. ciekawe, jaki będzie finał:)

Oj trzymam kciuki żeby wyszło tak jak chcesz :) A jak brzucho?? Dalej boli?? Pisz co i jak :)

Gość szarychannel
temat bardzo szokujący ale po dwóch dniach można się przyzwyczaić do tej "niepewnej" jeszcze ale najprawdopodobnej opcji :) trzymam kciuki, zrobiło się nam tak mamuśnie :)

Gość october22
czesc, dzisiaj nie wytrzymałam i mimo przeciwskazan w ulotce zrobilam test nie z porannego moczu, wyszedl negatywnie,znaczy mialam cos szarego na polu T, nie wiem co o tym myslec. okres mam dostać za 9 dni. brzuch dalej boli,jutro robie z rana 2 testy BOBO TEST i QUICK VUE. wyjasni sie:) wolalabym na razie jednak nie byc .

Gość kup sobie test
z czułoscia 25 a nie 10 , one sa czulsze a przez to wykrywaja wczesniejsza ciaze

Gość olasz
ja też miałam silny ból brzucha i kręgosłup strasznie doskwierał wiec byłam pewna że będzie okres choć spóźniał się już 3 dni. Mąż przekonał mnie żebym zrobiła test bo to pewnie ciąża i dobrze zrobił, bo to była ciąża i to zagrożona od razu mnie położyli a teraz synuś skończył 4 latka. pozdrawiam i powodzenia

Gość october22
mam na ranek quick vue i klejny bobo test,zrobie oba :) 3majcie kciuki

3mamy :) Olasz jak długo bolał Cię ten kręgosłup?? Ja jestem w 31 tc i mam problemy z siedzeniem tak mnie plecy bolą. Zwłaszcza u dołu. To normalne??

Gość olasz
prawie całą ciąże i niestety strasznie przy porodzie. Ale jak dostaniesz maleństwo na rączki to już wszystko mija. Moja lekarka mówiła, że to nic nie znaczy.Miałam się nie martwić więc ty też na luz. powodzenia

to i ja sie tu dopytam jesli moge? @ spoznia mi sie 7 dni test robila m w dniu spodziewanej @ neg po 5 dniach znow neg bola mnie plecy mam klucie jajnikow i bole podbrzusza no i to chyba tylko tyle dzieki za odpowiedzi pozdrawiam :)

Gość october22
hej zrobiłam testy dwa- oba neg:))))))takze ten pierwszy to jakis felerny :) a co z bolem brzucha, jakie moga byc inne przyczyny?/?

szczerze mówiąc, spodziewalam sie innej wiadomości :) bo skoro była jednak ta kreska druga... a z porannego moczu na pewno robiłas?:) co do bóli brzucha-ja nie wiem -ja miałam bóle na poczatku ciazy, niedlugo po tym jak test ja wykazal, to byly skurcze macicy, ciaza byla przez to zagrozona, ale szybko udalo sie opanowac sytuacje :) jezeli rzeczywiscie nie jestes w ciazy, to moze to cos z jajnikami? sama nie wiem, ale jak bol bedzie sie utrzymywał to powinnas wybrac sie do lekarza

Gość kwik
a może po prostu owulacja Ci się przesunełą?

Gość gumosław
hmmm , już pare razy widzialem wypowiedzi o cieniu kreski na teście a potem jej braku przy powtórce. Wiec może rzeczywiscie jest cos na rzeczy