Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna3208

Portale randkowe

Polecane posty

Gość Joanna3208

Hej :)) Jak myślicie, warto popatrzeć za jakimś ciachem na portalach randkowych?? Czy tam raczej sami zboczeńcy?? Znajoma co poznała faceta poleciła mi ten serwis -> http://ad.zanox.com/ppc/?14932559C2094838902 T ponoć najlepszy w polsce, ale ja nie jestem taka jak ona, że od razu miło i odważnie podchodzę do nowych rzeczy, wolę się utwierdzić w opinii innych czy warto. Czy lepiej nie myśleć o poznaniu kogoś miłego, kto by potrafił o mnie zadbać i sprawić bym poczuła się oczarowana przez neta?? Mam dość bycia samą. No!

opinie są różne, ale lepiej bez ściemy popisać i pomailować z nami. Jesteśmy tacy sympatyczni:)) no i zależy kogo szukasz...

Gość TH is IT R
Ja byłem i nic

Gość zielona_fala
wejść możesz a co dalej to od ciebie zależy zawsze jest jakieś ryzyko duszku ładnie to napisałeś

Gość sissi 30
a ja słyszałam,ze na portalach randkowych głownie grasują osoby typu Tulipan,Pan adrenalinka,Kompleksik,a kobiety jakie sie tam oglaszaja,to albo materialistki albo brzydule.Wiec lepiej chyba poczekac na ...przypadek,kurcze,sama nie wiem.

Zielona Falo...Dziękuję za uznanie i przesyłam usmiech:)) Dodam, że pomarańcze zbyt często są niezdecydowane albo bojaźliwo-wstydliwe i odważnie tylko tematy zakładają:)