Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lamba

Do poważnych kobiet

Polecane posty

Gość Lamba

Witam ! Mój problem polega na tym, że w wieku około 27 lat od 2 letniego współżycia zwiotczały i wydłużyły wargi sromowe mniejsze i wysunęła lekko łechtaczka. Od kiedy tak mam nie mogę chodzić w spodniach, czuję ból i ucisk na te okolice, a gdy jestem nago to wargi mi po prostu dyndają !!! Znalazłam jeszcze coś na ten temat: "Mało kto zdaje sobie sprawę z tego, że do zewnętrznych oznak dziewictwa, oprócz błony dziewiczej, należą pełne, jędrne i ściśle do siebie przylegające duże wargi sromowe, których wewnętrzna strona ma barwę różową. Wargi sromowe małe u dziewic przylegają do siebie nawet przy szerokim rozłożeniu nóg i są bladoróżowe." Ja też tak miałam przed współżyciem. Czytałam, że po porodzie tak się może stać, ale nie po zwykłym stosunku Mam pytanie do was Kobiet, czy też wam się tak zrobiło i czy odczuwacie jakiś dyskomfort jak nosicie obcisłe spodnie ??? Proszę wypowiedzcie się na ten temat Pozdrawiam.

Gość idz spać

Gość kujan
jako faceta to mnie obrzydza ale i tak postaram sie powiedziec najstosowniejsza rzecz jaka tylko mi przychodzi do glowy. Zglos sie z tym do lekarza. Raczej temat tabu to nie jest a do ginekologa nie chodzisz na wizyty. On nic nie zauwaza?

Gość wrzuć na luz_
kujan hahaha ale dyplomata z ciebie :) o w/w przypadku słyszę pierwszy raz :) wątpię czy efektem współżycia bylo zwiodczenie warg sromowych. może masz delikatną skórę albo starzejesz się :)

Gość zielona_fala
1sze słyszę co toza bzdury idz do ginekologa ja cały czas mam jędrne wargi i bladoróżowe

Gość wertyrtyg
BEZEDURA! Wargi sromowe mogą być w róznych rozmiarach a kolor między bladoróżowym po ciemno brązowy niezależnie od tego czy dziewczyna jest dziewicą czy nie!

nie wiem co ty czytasz, ale jak najszybciej przestań... bzdury straszne. może po prostu nie zauważyłaś wcześniej, że to wszystko tak u ciebie wyglądało?bo to jest niemożliwe by od współżycia coś takiego się stało. najlepiej zrobisz idąc do lekarza.

Gość Lamba
Nie mam żadnych zaburzeń hormonalnych, nie miałam nigdy żadnego fartuszka , wcześniej nic mnie nie uciskało w spodniach i nie chodziłam w jakichś za obcisłych spodniach , a ginekolog powiedział, że wszystko jest ok., ale widocznie widzi większość takich sromów, które moją kobiety uprawiające seks. na pewno któraś z was ma takie wargi i łechtaczki jak wynika z artykułu

Gość brzoskwińka
idź do lekarza ginekologa

Gość Sensor
seks analny jest bardzo przyjemny www.dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html