Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Rosolek tlusciutki ale bym go zjadl

Polecane posty

Trzeba umiec zrobic, taki z przypalona cebulka, jadlem z wroznych kuchniach i zawsze byl inny pamietam jeden byl zawsze ciemny a jaki pyszny;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość metoda na gloooda da
ciemny jest jak dodasz trochę wołowinki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Do AAmarkoAA🖐️ -JUZ LECE! do tego jeszcze piersi na drugie;) ale szkoda ze niwiem gdzie to wszystko daja;) Komorzyca ozdobna🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Podstawa rosołu : nigdy nie gotuj go z kurczaka :o musi być swojski kogut bądz kura :classic_cool::p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A tak Pomaranczo, ale ile? Noi rosolek taki to trzeba umiec chyba ,a ja nie wkraju i tu niema takiej wolowiny ani kur pysznych tlusciutkich;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Imperia🖐️ a tak? Nierazem sie gotuje? To jak bedzie tlusciutki,pachnacy i pyszny?;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Amorka daj do gara kawałek koguta , kawałeczek wołowinki , dużo warzyw , cebulaka koniecznie osmalona i pamiętaj ! nigdy nie dodaje sie soli do rosołu :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość metoda na gloooda da
imperia a skąd wziąc taką kurę swojską lub kogutka?:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
metoda na gloooda da - Jechać na pobliską wieś, wypatrzyć gdzieś u gospodarza biegające kury po podwórku i i niezauważonym przez nikogo jedną taką ukraść :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trtrttrtrtrt
hmm..u mnie wlasnie taki sie robi...z mnostwem zielonej pietruchy...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lilly Evangelin Ewellin
:D z tym kogutem dobre... ale ja nie miałabym sumiena spojrzeć takiemu kogutowi w oczy a później łeb ciach:( jestem hipokrytka , wiem:P dlatego dzisiejszy rosołek gotuję z kury ze sklepu:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielona_fala
rosół zrobic? co to za filozofia ja bym wolała zjeść czarci ogon

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie wiecie skąd wziąć kurę lub koguta ? No to do kurnika , kurę na pieniek i po krzyku :D Aha ! niekoniecznie do swego kurnika :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lilly Evangelin Ewellin
nie jest to filozofia... rzeczywiście w szystko zależy od jakości mięska:) mój z kury sklepowej nie będzie taki pyszny ..ehh

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zamawiam kuraka ze wsi . Dobrze zaplace, a koguta niechce tylko kure taka wiesniaczke tlusciutka;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lilly Evangelin Ewellin
przecież gdybym miała kurnik, to pewnie wszystkie moje kury dożyłyby sędziwej starości :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Lilly..... No coty takie kurki sa najlepsze rosolek zolty i tlusty ,taki kurak jest warty wszystkiego zdrowy, szkoda ze tu niemaja takich kurnikow to bym sie pozyczyl kurki;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielona_fala
ma się rozumieć sklepowy drób jest do bani ale czarci ogon nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
AAmarkoAA - co znaczy to hmm ? oblizujesz się po rosole , czy na samą myśl o nim ? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
On dopiero szuka kogoś kto ugotuje mu ten pyszny rosół tzn zaprosi go na niedzielny obiad, a tu zaproszeń brak. No może poza tym jednym zaraz na początku topiku, ale co po takim zaproszeniu, jak adres nie został podany :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja zawsze w niedziele robie pyszny rosolek z kaczki z wlasnego podworka . Zareczam nigdy takiego pysznego nie jedliscie. Ale ja go sole, tylko oczywiscie dopiero na koncu. Wychodzi pyszniutki i rozgrzewajacy. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewaryst z sosnowca
jagoda369----->>>>>>> mam w dupie twój rosół

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×