Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsza114

SZUKAM MEZCZYZNE NORMALNEGO Z KTORYM MOGE SPEDZIC MILE CHWILE TYLKO POWANE OFERT

Polecane posty

Gość ajsza114

MAM 24 LATA JESTEM BLONDYNKA[FARBOWANA] MAM NIEBIESKIE OCZY CHCIALABYM SPOTKAC CHLOPAKA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA

Gość Johannka87
Obawiam się, że to nie biuro matrymonialne - tutaj takiego na pewno nie znajdziesz...

Gość Ktoś 7777
Gdybyś jeszcze była ze Śląska, po studiach (lub w trakcie) i protestantka, normalny wygląd - to jestem twój.

Gość ajsza114
JESTEM ZE SLASKA -KATOWICE ,ALE JESTEM KATOLICZKA A CO DO PRAWICZKA W/WTO ROBISZ SOBIE ZE MNIE ZARTY

Gość tutaj nie znajdziesz
faceci są beznadziejni z problemami psychicznymi

Gość Johannka87
Mieszkam na Śląsku i nie mam takich problemów jak ty... Kurcze, przecież tyle fajnych Hanysów wokół :)

Gość ajsza114
wiem co to jest caps madralo .hanysow moze duzo ale jak uwolnic sie od tyrana z ktorym jak on twierdzi -jestem z nim mam go dosc dlatego szukam prawdziwego faceta byc moze masz racje tu nie znajde ale sprobowac mozna

Gość ajsza114
TOMEK TMT jestes zainteresowany ?skad jestes

Wreszcie jakaś konkretna kobieta ze Śląska?:))Ciekawe czy będzie mieć odwagę:))Nie prawda, że tu nie warto szukać. Póki mi bateria nie padnie to jestem w sieci a potem od 15-16ej

Gość ajsza114
witam dobry duszku napisz cos wiecej o sobie mam nadzieje ze te pisanie bedzie traktowane powaznie z twojej strony

Gość Johannka87
Czytam posty kolegi Dobrego Ducha i muszę przyznać, że to przywraca mi wiarę w facetów z sieci :) Mam już swojego faceta, ale dobrze czasem się przekonać.

Gość koliberek*
johannka87 chcialam to samo napisac... dobry duch przywraca wiare... :) pozdrawiam dobry duchu :* jestes ze slaska?;>

Gość ajsza114
dobry duchu a oco chodzi "ciekawe czy bedzie miec odwage" na co odwage czekam na odp a moim przedmowca dziekuje

Gość ajsza114
philozoph-jestes zabawny a co do pana o nicku "hej mala" pozdrowionka moze opowiesz mi cos o sobie

Gość ajsza114
to bardzo prosze panow z katowic o opisanie swojej osoby :)

Gość ajsza114
philozoph a raczej filozof zmien nick na prezes kafe nie mowie tego zlosliwie tylko ciekawi mnie skad ta wiedza ze nie napisza?

Gość ajsza114
czy moglbys mnie oswiecic bo kompletnie nie rozumie co ma kolor do postu ty masz czarny i jest jakas roznica w odpisaniu na pytanie

Anonimowość. Ostatnio była tu afera. Po szczegółach jakie ktoś podawał został rozpoznany. Bardzo nie miło się to skończyło. Teraz wszyscy uważają co piszą :)

Gość ajsza114
philozoph-ja nie mam nic do ukrycia pisze prawde a tak na marginesie afery sa wszedzie zawsze znajdzie sie jakis debil co wykorzysta uczucia niewiedze itp

Gość ajsza114
dobry duszku nie dotrzymujesz slowa

Za to inni mają jak widzisz :) Troszkę szkoda bo wydajesz się konkretną osobą. Na ich miejscu skorzystał bym z okazji :)

Gość ajsza114
dziekuje za mile slowa ty rowniez wydajesz sie miec mozg na swoim miejscu przyjemnie jest z kims popisac [chociaz to]