Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poqtnica

Piesek na wakacjach... kwatery

Polecane posty

Dacie jakieś namiary na kwatery nad morzem by z pieskiem małym można było jechać . Nie wszyscy chcą wczsowiczów ze zwierzątkami i mają prawo , ale nie mam go gdzie zostawić. To jest york ale b. spokojny i sporadycznie szczeka. Dzwoniłam w parę miejsc ale niewypał był , chcę cosik sprawdzonego najlepiej na kwatery prywatne 4 os.+piesek

Gość kociuś-rybciuś
Hej, własnie założyłąm podobny topik, też mam pieska yorka, z tym że chcemy jechać na wakacje w góry, ponieważ mieszkamy nad morzem. Jeśli chodzi o Twoje pytanie mogę polecić Ci Sarbinowo, jest to miejsowość nadmorska położona w województwie zachodniopomorskim, można wynająć sobie tam domek drewniany, dwupoziomowy, my 2 lata temu płaciliśmy chyba150 zł od doby, nasz piesek też miał możliwość wypoczynku nad morzem ponieważ, właścieciel nie miał nic przeciwko Domki są w bardzo dobrym stanie i jest czystko. Jeżeli będziesz zainteresowana to odezwij się to podam Ci namiar na stronę internetową. Bardzo ważne, żeby rezerwować wcześniej pobyt.

No własnie już bym chciała teraz zarezerwować bo im póżnie tym mniejszy wybór. To Serbinowo mnie zainteresowało , bo pewnie nie ma najazdu takiego jak w np. Łebie czy Władku i plaże lużne. Daj namiary jak możesz.

Gość kociuś-rybciuś
http://www.izabela.afr.pl/index.htm Proszę bardzo link do strony, jak będziesz dzwoniła z rezerwacją lepiej upewnij się czy nadal można przyjeżdzać z pieskiem, raczej tak, bo nie mieliby turystów :) Sarbinowo jest jak najbardziej wskazane jeśli nie cierpisz tłumów, choć w wakacje jest troszkę ludzi ale napewno mniej niż w Mielnie (miejscowość koło Sarbinowa). Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to proszę bardzo. No i jak będziesz dzwoniła zapytaj się jaka jest odległość do morza, ta Pani ma chyba cztery domki i są rozmieszczone w różnych miejscach my mieszkaliśmy w "Izabelli" obok Pensjonatu "srebrne tarasy". Pozdrawiam :)

Gość kdkdjdhgggggggggggggggg
My wszędzie jeździmy z pieskiem, ale nad morzem jeszcze nie byliśmy. Mogę jedynie doradzić - szukaj gospodarstw agroturystycznych. Tanio, wygody lepsze niż w niejednym hotelu, no i zwierzęta mile widziane.

Gość zuzkaaaaaaaaaaaaaaa
dajcie jeszcze troche adresów , to i mój piesio skorzysta

wpiszcie w google miejscowosc,ktora Was interesuje i mozliwosc pobytu z pieskiem:) wklejam linki ale wychodzi spam:O

Gość zuskaaaaaaaaaaaaaa
Ja tez wczoraj obdzwonilam pół Helu i z psem nie chcą

Gość bvbvbvbvbvbv
"Ja tez wczoraj obdzwonilam pół Helu i z psem nie chcą" Nienormalni :O A dzieci to można brać...

Gość dydeeek87
Wybrzeże takie długie a wam helu się zachciało