Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19motylek85

sex z nowym mężczyzną - co zrobić?

Polecane posty

Gość 19motylek85

Witam, mam do Was pytanie, bardzo dla mnie ważne. Mianowicie, bylam z facetem 6 lat i on byl moim pierwszym i jedynym mezczyzna w lozku. Nie jestesmy juz razem, a pojawila sie osoba, z ktora zaczynam sie spotykac i zastanawiam sie, czy jak przyjdzie co do czego, to bede potrafila go zaspokoic... Przez 6 lat wielu rzeczy probowalismy, wiedzielismy co dla nas jest dobre, a teraz jestem zielona... Wiec moje pytanie jest takie - co zrobic facetowi, z ktorym chcialoby sie byc na dluzej, zeby bylo mu dobrze i zeby ten sexik pamietal na dlugo i chcial wiecej...

Gość czarny móżyn
Udawaj, że: - nigdy nie brałaś do ust - nigdy nie miałaś robionej minetki - nigdy nie spuścił się na ciebie - nigdy nie próbowałaś anala - nigdy nie miałaś orgazmu - nigdy nie byłaś na nim - nigdy nie robiliście tego od tyłu - nie czułaś nic gdy się bzykaliście bo miał bardzo małego - gdy straciłaś dziewictwo bardzo cie bolało i długo płakałaś - nie całował cie w trakcie seksu ani nie pieścił - spuszczał się jak tylko włożył, dosłownie po kilku ruchach - bzykaliście się po ciemku bo wstydziłaś się go

Gość 19motylek85
?

Nie udawaj nie bój się i nie staraj się za bardzo. Żeby mu było dobrze to jak byłaś z kimś 6 lat to w zasadzie wiesz, będziesz tylko musiała się dograć z nowym partnerem i będzie ok. Nie spodziewaj się trzęsienia ziemi za pierwszym razem bo niewielkie na to szanse biorąc pod uwagę jak poważnie do tego podchodzisz. Twoje obawy zabiją spontaniczność i przyjemność zaczniesz tak się starać że nic ci nie będzie wychodzić. Wiedząc o tym będziesz sie tym martwiła i wstydziła swojej "nieudolności".... Wiesz samo spełniająca się przepowiednia. Więc wrzuć na luz powiedz gościowi że się denerwujesz jakie masz obawy i nic na siłę powolutku....

Gość 19motylek85
msylicieel - swiete slowa:) tak tez zrobie jesli juz do czegos dojdzie, ale chcialabym sie tutaj dowiedziec, co mezczyzni lubia.

Niczego mądrego się nie dowiesz :D To co ja będę lubił może być nie do przejścia dla kogoś innego... Każdy jest trochę inny. Są pewne poglądy np że każdy facet lubi jak kobieta zaspokaja go oralnie ale.... Są też i tacy którzy tego nie tolerują. Są faceci którzy ubóstwiają striptiz a mnie to normalnie nudzi. Jedyna osoba która może ci coś naświetlić to sam zainteresowany ;) No chyba że się będzie bał wyjawić swoich ukrytych pragnień.

Gość 19motylek85
a powiedz, co Ty lubisz?

Gość 19motylek85
napisz :) cos wiecej bede wiedziec ;)

Gość 19motylek85
i co jeszcze?

Gość Martyska
Mysliciel 999 fajny z ciebie facet.Ale prosze olsnij mnie co to takiego spust bo od tylu rozumiem.Dzieki. Do autorki,moze poprostu zapytaj go co lubi???

Gość ale skad zstapi???
tajemnicza damo.....przeczytalem twoja stopke...... tutaj krazy po forum niejaki "lowca debili"......uwazaj na niego nie daj sie zlapac

jakiś kretyn się pode mnie podszył ale cóż że kretyn podszywacz co własnego ja nie ma to widać po poziomie wypowiedzi ;)