Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhu

kRWAWIENIE PO PORODZIE

Polecane posty

Gość huhuhu

Hej mam pytanie. Martwi mnie krwawnienie po porodzie.A wizyte u lek mam dopiero za 2 tyg. A mianowicie rodzilam naturalnie i karmie piersią. Krwawienie skonczylo sie jakies 10 dni po porodzie jednak 5 tyg po porodziedzie dostalam silnego krwawienia. Bylam pewna ze to okres. Skonczylo sie po 5 dniach. Potem znów czysto i po tyg znów krwawie (dziś 3 dzien). Tak jak na okres. Bez bólu brzucha i innych niepokojących objawów. A jestem 8 tyg po porodzie. Jak myslicie o co chodzi>> Z gory dzieki za odpowiedzi..

Gość huhuhu
up odpiszcie plis..

Gość ja nic nie mialam
uuu tak to ja nie mialam :/ za to mialam 6 tygodni (bez jednego dnia) krwawienie po porodzie, jeden dzien przerwy i znowu krwawienie przez tydzien :/ bylam zalamana, bo myslalam, ze sie to nie skonczy, a zarazem bylam przerazona, ze moze cos sie dzieje, ale okazalo sie, ze to juz okres wrocil, a tez karmilam piersia :/

Gość zalezy jak kto na to patrzy..
Ja myśle że za bardzo się przemęczasz i wtedy występuje krwawienie. Może szybciej idź prywatnie do lekarza..

Gość Elisha2907
ja poporodzie krwawilam 8 tygodni jak nie wiecej lekarz mi powiedzial ze to normalne ,tez mialam zastoje potem znowu mocne krwawienie i nawet myslalam ze to miesiaczka ,ale niby nie ,przepisal mi tabletki anty no i bylo ok