Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrane życie

Co myślicie o moich planach na przyszłość ?

Polecane posty

Gość przegrane życie

hej. mam nadzieje że mi coś poradzicie bo na rodzinę niestety nie mam co liczyć :( Chodzę do 2 klasy technikum informatycznego. Ostatnio w swoim życiu przeszłam bardzo wiele złego zawaliłam sobie z tego powodu szkołę i wiem że nie zdam. I postanowiłam że od października pójdę do szkoły zaocznej i w wolnym czasie pracować w barze. Co o tym myślicie ?

Gość Za marzenia nie karaja
Pewnie przez lazenie po barach olalas szkole,a teraz bar na 1miejscu a szkola zaocznie,masakra

Dla mnie to głupota. Zajmij się lepiej nauką a nie pracą. NA to jeszcze przyjdzie czas. Jak chcesz coś w życiu osiągnąć to chodź do normalnej szkoły.

Gość przegrane życie
Wiec jak nie zdam to lepiej żebym powtarzała klasę ? Nie mam głowy teraz do nauki :( załamałam się ... chodzę do psychologa ale niestety nic mi on nie pomaga chyba jeszcze grzej dołuje

Gość Za marzenia nie karaja
czas w szkole ci szybko minie,a potem bedziesz jeszcze zalowac ,ze nie poszlas do szkoly jak bylas mloda,bo potem to bedziesz sie wstydzic starsza,u kazdego jest taki czas,ze mu sie niechce uczyc,i ten czas przychodzi czesto w momencie gdy najbardziej sie trzeba na szkole skupic.Dziewczyno ucz sie puki jestes mloda,jak raz zaczniesz robic w barze to tak juz zostanie do konca zycia

Gość przegrane życie
byłam w ciąży i poroniłam

Gość Ulrich
często kopniak w zadek pomaga na własne życzenie ale w tym momencie jesteś kandydatką na garnkotłuka i zakładam, że gdy zaczniesz pracować i złapiesz jakieś pieniądze to do szkoły już nie wrócisz

Gość scena z życia
każdy ma prawo do gorszego czasu - ale nie myśle ,zeby Twój pomysł był dobry - szkoła zaoczna - to system nauki gdize duzo będziesz musiała sie uczyć samodzielnie . A poza ty - po pracy cały tydzień bedzie Ci siechcialo uczyć samodzielnie ? skoro teraz nie wyrabiasz ? Jest jeszcze marzec - jak możesz wiedzieć ,ze na pewno nie zdasz ? Porozmawiaj z wychowawcę ,z rodzicami - postaraj sie - teraz szkoły nie sa takie chętne ,zęby " uwalać " u czniów - ale muszą też widzeić chęć poprawy ze strony ucznia . Myślę ,ze Twój plan jest zły .

Gość scena z życia
bardzi Ci współczuje - ale już sie stalo . teraz powinnaś sie zebrac w kupę ,zeby reszty życia nie pogmatwać