Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poka poka joka

Są tu jacyś samobójcy?

Polecane posty

Gość poka poka joka

bo chciałam zapytać jak się najłatwiej zabić

Gość o chryste panie /
daj spokój, pożyj jeszcze, a co Ci tam :)

Gość .....ot..co......
samobojcy nie maja prawa tu byc bo wachaja kwiatki od spodu :O🖐️

Gość 8 klasa w 1980 roku
boze co za idiotka:o

Gość damnnnnnn
ja raz probowalam zjadłam wszystkie tablety jakie byly w domu i popiłam DENATURATEM :/ ale rano sie obudziłam z potwornym bolem rzolondka ale nie pojechalam do szpitala wytrzymalam a mamie powiedzialam ze po prostu czyms sie zatrułam :/ 3 dni umieralam prawie z bolu mialam dreszcze, nie moiglam jesc pić i jakies skurcze calego ciała , uszkodziłąm sobie na chwile chyba jakis new bo głowa mi uciekala do tylu ale po kilku dniach bylo w porzadku................

Gość nie rób tego
karme se spierdolisz i będziesz w przyszły wcieleniu miec jeszcze gorzej.lepiej wytrzymaćte kilka lat

Gość damnnnnnn
takze nie polecam... minelo kilka lat a nic sie nie zmienilo dalej mam dola depresje a najlepsze jest to ze nikt sie nie domysla jakie mam problemy..... mam znajomych imprezuje chcleje cpam jaram wluszcze sie szwendam wszedzie ...studiuje... usmiecha nA TWARZY W SERCU BÓL>... moje zycie jest do dupy i jescze zranilam jedna osobe przezemnie wszystko stracilo sens .. zebym zdechala jak pies ehhh ale chyba nie mam juz odwagi zorbic tego drugi raz :/ pozostaje modlic sie chyba do szatana

Gość damnnnnnn
dlaczgo swiat jest taki okropny jedni maja szczesliwe zycie a drudzy modla sie o smierc codziennie :/ kurwa!!!! po co to wszystko!

Gość jestem samobójcą
teraz wcieliłem się w jakies ciało żeby ci odpisać, w moim przypadku był to skok z mostu do rzeki, nigdy mnie nie wyłowili i leżę teraz pół metra pod dnem Wisły zagrzebany w p[iasku, pijawki, ślimaki i ryby zjadły mnie ze smakiem i zostały same kości teraz czekam na kolejne cieło które będę mógł legalnie zasiedlić, nowe życie nowe możliwości