naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 co oznacza jesli zrobilam test ciazowy i w polu kontrolnym C wyszla mi wyrazna czerwona krecha a w polu T najpierw nic nie zauwazylam lecz gdy weszlam do jasnego pomieszczenia zauwazylam bladą, białą krechę wlasnie na polu T lecz byla ona ciensza i wogole. lecz nie tylko ja ją widzialam ale nie byla mocna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 nikt mi nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob jeszcze jedne test Napisano Marzec 14, 2010 Kreska powinna byc przynajmniej bladorozowa. Czasem w wyniku zachodzacych reakcji chemicznych w polu gdzie pwoinien pojawic sie wynik -pojawia sie jakby takie przezroczyste pole , najczesciej nie jest to wynik prawidlowy i wiarygodny. Najlepiej zrob test jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagusior Napisano Marzec 14, 2010 Witam poczekaj ze dwa dni i powtorz test ja tez tak miala i byla ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 aha i dodam, ze test zrobilam kilka dni przed planowana @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 tylko ta kreska wyszla od razu po kilku minutach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagusior Napisano Marzec 14, 2010 Bo wychodzi odrazu lub po kilki minutach to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 gagusior myslisz, ze to moze byc ciaza? kiedys tez kilka razy uzylam tego samego testu i nigdy wczesniej taka kreseczka mi sie nie pojawila.. dzisiaj powinnam dostać @, lecz jak narazie nie widze, ze by sie na to zapowidalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 poradzi ktos jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meine Zeit 0 Napisano Marzec 14, 2010 mi się kiedyś zrobiło tak na preteście - tylko krecha była szara. W ciąży nie byłam. Poczekaj ze dwa dni i powtórz test jeśli okres się nie pojawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 Meine Zeit- a po jakim czasie zrobila Ci się ta kreska?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojoojjjjj Napisano Marzec 14, 2010 jeśli jest bladzioch różowawy to jest i ciąża - zrób test jutra rano i idź na bete z krwi - ale ja stawiam ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Marzec 14, 2010 no wlasnie to rozowa kreska to nie byla tylko slabo widoczna biala, czytalam na jedym forum ze dziewczyny mialy takie bedac w ciazy ale niewiem co mam myslec wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni 29 0 Napisano Marzec 14, 2010 Moja była strasznie blada, taka, że test wyrzuciłam, bo myślalam, że mam omamy, tak bardzo chce byc w ciąży, a tu okazało sie, że dzidzia :-) Dodam, że test robiłam przed data @ a ta słabiuteńka linia pojawila się po 2-3 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach