Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystawiajace na allegro

Wystawiajace na allegro puknijscie się w głowę

Polecane posty

Gość hehehehehhe
i tak są chetni do kupowania :P

Gość a co chcesz od nich
za takie grosze to nie chcialoby mi sie tego pakowac i isc na poczte

Gość zardzewiała ropucha
ale cena za wysyłkę z kosmosu :p

Gość taka jedna niezdecydowana
moim zdaniem te ciuchy nie sa złe :) ciekawe za ile ostatecznie pójda , bo cena idzie w góre, bo to licytacja

Gość ja bym się nie zgodziła
na tak wysoką przesyłkę, nawet paczka tyle nie bedzie kosztowała, to małe i lekkie ciuszki

Oczywiście, że ta wysyłka jest ogromnie zawyżona, ja dużo taniej wysyłam cięższe rzeczy... Widocznie cały urok tej aukcji polega na wyciąganiu kasy za przesyłke

Gość taka jedna niezdecydowana
no i poszło za 4,25 :D SZOK

Gość kafeteriana tu
Tiramisu wymądrzasz się a sama sprzedajesz badziewne naklejki za 200 zł :D

Gość remkonika
a wy jesteście wredne krowy i tyle... ;p

Gość a co zlego w tych ciuszkach?
jak ktoś ma małe dziecko albo i 2 to nie w głowie mu prasowaniu ciuszków które ma zaraz sprzedać bo przecież ktoś kto kupi i tak je na pewno wypierze jeszcze raz wiec to syzyfowa robota. Ciuszki całkiem ładne wyprać, wyprasować i dziecko będzie miało ubranka. za 4 zł to porządnego papieru toaletowego nie kupisz a tu masz paczkę ciuchów dla dziecka. Nie masz co robić to sobie znajdź lepsze hobby bo wyżywanie się na innych ludziach jest bez sensu.

Wyraziłam swoją opinię. Nie wiem czy sprzedawczyni jest usatysfakcjonowana ceną jaką zyskała za te ubranka Mam 4 dzieci i jakoś nie wyobrażam sobie wystawiać na allegro ubrań prosto z worka (bo one raczej w szafie poskładane nie leżały) Więc to durne wytłumaczenie,że ma dwoje dzieci to wystawiła je tak jak wystawiła. Jakie zdjęcia, taka cena :o

Gość nanananna
mogę wtrącić słówko racja :)

Gość remkonika
a każe wam to ktoś kupować?? wierzcie mi, są kobiety, które takie ciuszki wezmą z pocałowaniem w rękę. Ja i tak każdą kupiona rzecz prałam i prasowałam - co mi więc z tego, że ktoś wcześniej to zrobi albo i nie?

Gość nanananna
o kórwa to ta sama laska masakra a niektórym markowe rzeczy nie schodzą :(

mogę wtrącić słówko, a ja myślę że sprzedawce pewnie cena satysfakcjonuje. 20 zł za te ciuszki to nie taka najgorsza kwota. Ja sprzedawałam ciuchy po dziecku, ale nie na allegro i nigdy ich nie prasowałam. Co prawda moje były poskładane w kostkę i włożone do pudełka, ale prasować mi się zwyczajnie nie chciało bo po co skoro ktoś i tak zaraz to wywali z pudła posegreguje kolorystycznie i wrzuci do pralki. Pewnie gdybym wystawiała na allegro jakieś Nexty, H&M-y czy inne to bym prasowała obrabiała fotki i robiła cuda spodziewając się wysokiej kwoty, ale że moje dziecko nosiło niemarkowe bawełniane śpiochy to nie spodziewałam się wysokiej ceny. Poszły za taką jaką sobie ustaliłam.

Nikt nam nie każe kupować. I oczywiście - ubranka za taką cenę to ukłon w stronę tych wszystkich, którzy tu muszą się kajać po ubranka dla dzieci. Ale może jakaś nowa allegrowiczka wyciągnie wnioski. Wystarczyło te ubranka wyprasować i mogła za to dostać nawet 50 zł. Ja też piorę kupione rzeczy, ale na takie aukcje nawet nie zaglądam. Zmysł estetyczny mi się włącza :D

50 zł? chyba żartujesz? Nie dostałaby więcej niż dostała teraz nawet jakby była mistrzynią photoshopa. Nie ma ubrań "z metką", więc nie ma co się spodziewać dużych pieniędzy.

Gość zarobila na koszcie przesylki
przeciez :D Naiwnych nie brak jak widac :D

Gość no przeciez napisala jak sie
ale ile tez zarobila na tej przesyłce? 10zł?

Gość Danberousse
By to wyprasowała chociaz hehe

Na Allegro nie wolno zawyżać kosztów Sprzedający mają prawo doliczyć do ceny końcowej przedmiotu następujące opłaty: * koszt przesyłki/transportu w rzeczywistej wielkości, w oparciu o cenniki firm pocztowych i kurierskich (poprzez koszt przesyłki należy rozumieć zarówno podstawowe koszty przesłania przedmiotu, jak i opłaty za opcje dodatkowe oferowane przez pocztę i firmy kurierskie, np. ubezpieczenie przesyłki); * koszty związane z przygotowaniem przedmiotu do wysyłki (opakowanie, obsługa) w rzeczywistej wielkości. Dopuszczalne jest zaokrąglenie lub zmniejszenie tych kosztów w celu uproszczenia zasad dla Kupujących, ale nie jest dozwolone naliczanie wygórowanych opłat, które w rażącym stopniu przewyższają rzeczywisty całościowy koszt obsługi i wysłania przedmiotu.

Gość he-he-he-he
zapakowanie i wysyłka tych rzeczy to kosz max 10 zł :O ja bym nie kupiła od kogoś kto zarabia na przesyłce, to nieuczciwe :O