Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystawiajace na allegro

Wystawiajace na allegro puknijscie się w głowę

Polecane posty

Gość bebebe
nie przesadzajcie, nie sa najgorsze te rzeczy!!! a ze nie wyprasowane- i tak ta osoba co kupi zapewne wrzuci do pralki. ostatnio bylam w przychodni i widzialam mausie z dzieckiem to dopiero to dziecko bylo ubrane, jakis sredniowieczny sweterek wzorzysty (naprawde, chyba nawet ja jak bylam to byly lepsze ciuszki) i jakies brzydkie ogrodniczki...

No,ale ja przecież piszę,że nie czepiam się jakości samych ubranek, tylko formy w jakiej to zostało wystawione. Naprawdę kupujecie ubranka od takiego niechluja, któremu bez różnicy czy to wyprasowane czy nie? A może ona to wyciągnęła z kosza z brudami, bo się prać nie opłacało (ponosi mnie wyobraźnia ;P ) Jeśli zgodnie stwierdzicie,że to wszystko jedno jak się wystawia to ja mam całe wory do wystawienia, wywalę zaraz na kupę, pstryknę fotki i jazda... Leżą i czekają aż będę miała czas się tym zająć :D

Gość he-he-he-he
pomijając wystawione rzeczy (ze pogniecione itp) laska jest bezczelna albo bezmyślna. Nie dała ceny minimalnej, ale za to 25 zł za przesyłkę, żeby jej się zwróciło :O Szkoda, że allegro ignoruje takich nieuczciwych użytkowników, bo bym to zgłosiła gdzie trzeba.

Gość nanananna
mogę wtrącić słówko tak na marginesie czytam twoje wypowiedzi i stwierdzam że równa z ciebie kobieta gorąco pozdrawiam :)

Gość dupaMaryna..
Moim zdaniem ubranka sa ok. Oczywiscie mozna je bylo wyprasowac,bo wyglada to nieladnie. Nawet jesli ta Pani zarobila na koszcie przesylki to i tak 29,25 za 26 ciuszków,to nie majatek. Pomyslcie jak szybko rosna male dzieci. Te ubrania zaraz nie beda potrzebne. Ja sama chcialam byc dobra ciocia i swojemu chrzesniakowi kupilam kilka ciuchów w H&M czy Smyku i mial to na sobie zaledwie kilka razy,a spodnie za stowe poszły ma dno szafy.

Gość he-he-he-he
nie ignorują tylko jak ktoś ewidentnie oszukuje, np nie wysyła towaru albo wysyła uszkodzony czy niezgodny z opisem. Jak towar jest ok, a sprzedajacy bezczelnie zarabia na przesyłce to niestety nie reagują. Sprawdziłam :O

Gość Bo firmowe ciuszki dla dzieci
oplaca sie kupowac tylko na przecenach i wyprzedazach. Taka prawda. Chyba, ze ktos nie ma co robic z pieniedzmi. :-)

Gość dupaMaryna..
nie martw sie,szybko sie o tym przekonalam :P

Gość heheh masakra faktycznie
co za ludzie jakies, chociaz mogla to wyprasowac

Gość a ble
te aukcje to i tak nic w porównaniu z taką co kiedyś widziałam. Otóż wózek używany była wystawiony od 1 zł (wózeczek dla dziecka był bardzo fajny i wyglądał na zwinny) ale koszt wysyłki był 300 zł !!!!

Gość a ble
miało być był (ups za szybko pisałam)

Gość wenusska
Ja ogólnie jestem trochę zła na tych sprzedawców z allegro. Dlaczego tak niewiele osób wysyła za pobraniem? A jak towar jest z tych droższych to już nie ma co liczyć. Dlaczego najpierw muszę zapłacić, aby ten ktoś za moje pieniądze dopiero zakupił towar i go do mnie wysłał? Czy nie powinno być tak, że jeśli ktoś chce prowadzić taką działalność to powinien liczyć się z poniesieniem pewnych kosztów aby potem zarabiać? Napiszcie co o tym myślicie, proszę.

Gość nanananna
mogę wtrącić słówko znów nie na temat mam trzech synów i bym chciała mieć córeczkę zazdroszcęci ale mam nadzieje ze za trzecim razem się uda bo mam bliźniaki i synka pojedyńczego hehehh :)

Chciałam być bohaterką. W tłumie idiotów, którzy nie chcą wysyłać za pobraniem postawiłam się - będę lepsza. Sprzedałam 4 rzeczy za pobraniem. Gwiazdy nie odebrały przesyłki. Listonosz przyniósł paczki z powrotem i musiałam zapłacić za przesyłkę w 2 strony Już nie wspomnę o tym,że nic nie zarobiłam na tych transakcjach. Tak więc ja, tak jak i większość allegrowiczów jestem wredna :)

Gość dupaMaryna..
hehe,jesli chcecie zobaczyc co ludzie potrafia wystawiac na allegro,to prosze: http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/ spojrzcie sobie na 4 fotke :D Ta to dopiero nie miala czasu :P

Gość a ble
trzecie zdjęcie mi się podoba :P

Gość dupaMaryna..
a ble,wejdź sobie w starsze posty,tam dopiero są cuda :D

Gość a ble
dupaMaryna (a żeś se nik wybrał/a) bo padnę trupem jak pooglądam jeszcze tę stronę :D :D "nie odzwierciedla uroku majtek" czy coś tam - aż strach sobie wyobrażać i dziękować nie wiadomo komu że nie udało się tej osobie zaprezentować na sobie (archiwum ze stycznia) :D :D

Gość nanananna
o fuj

Gość dupaMaryna..
czasem sie zastanwiam jak ludzie w ogole moga to wystawiac:) Chyba nie maja wstydu :D Majtki wciagniete na dupe i napis "Nieuzywane" :O a ble- a nik dla zabawy :D

Gość dupaMaryna..
hahahahaha :D jaja :P

Gość a ja ubieram swoje dzieciaki
o w morde ostatnie zdjecia sa THE BEST:Dsukienka podkreslajaca kobiece ksztalty wymiata,opisy i komentarze sa zajebiste:D:D:D

Gość hehehe a może autorka
to to jeszcze nic. Widziałam kiedyś na aukcji stare, rozklapciałe, wykoślawione i spocone (jasna wkładka była cała czarna) buty :O

Gość a ble
oglądam, oglądam i chyba nie będę dzisiaj spać :O :D :D