Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy z tym wszystkim

mam dzis urodziny i nikt nie zlozyl mi zyczen

Polecane posty

nawet moja matka, o reszcie mojego zycia wspominac lepiej nie bede bo jest DO DUPY po prostu...

Gość soledat 28
To wszystkiego naj ... :)

Gość kasiek94
oj bidulka:* ja ci zycze wszystkiego naj naj :)

Dziekuje Wam :)

Gość fgd
Najlepszego :)

Z ludźmi tak jest, mają tysiąca dat w głowie, a zapominają o tych ważnych...W każdym bądż razie dużo szczęścia życzę :)

Dzieki, wiecie wlasnie sprawdzialam poczte i portal o pracy zlozyl mi zyczenia, ten na ktorym jestem zarejestrowana, dobre i to :)

Gość smuuutno...
najlepszego:*

Gość Seniorrro
Życzonka dla Ciebie: Aby móc dokonywać wielkich przedsięwzięć, nie wystarczy tylko działać. Należy również planować, marzyć, a także wierzyć, że to się uda. Życzę Ci zatem niezachwianej wiary, jak kropli wody niezbędnej do życia, na dziś, na jutro, na przyszłość. Optymistycznego ognia we wrażliwym sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Odwagi i wytrwałości w dążeniu do wytyczonego celu, realizacji najskrytszych marzeń wypatrujących jutra. Tylko samych dobrych ludzi na swojej drodze życia, którym nie zawahasz się zaufać i od których otrzymasz oczekiwaną pomoc, gdy nieopatrznie potkniesz się, bądź zbłądzisz w labiryncie codzienności. Pamiętaj, że klucz do spełnienia i wewnętrznego spokoju kryje się w Tobie samej. Wystarczy go odnaleźć i nie zgubić!

dzieki dziffka, to jedyny prezent, bo chyba nie musze dodawac ze zadnego nie dostalam

Seniorro 🖐️

Gość big girl
to ja skladam, żeby wszystkie anonimowe pozytywne życzenia się spełniły, i duużo optymizmu ja bym ten dzien uczciła sama dla siebie, kino, spacer... co kto lubi. nie daj się zwariowac, a poza tym może właśnie wszyscy bliscy szykują ci niespodziankę :)

Gość ajsza114
ssssssssssssssttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooo lat usmiechu na twarzy fury o ktorej marzysz kasy pelna kieszen slodkich usmieszek milosci spelnionej zyczy ajsza i zbigniew boniek:) :) :)

big girl- nie szykuja, to pewne :O z tym uczczeniem dla samej siebie to super pomysl, tylko ze u mnie zimno i snieg pada, brrr do kina to sama nie pojde bo sie wstydze ale przekąszę cos by dostarczyc sobie kalorii na ta pogode i pojde na spacer gdzie mnie nogi poniosą

Gość karrrrolaaa345713
sto lat sto lat;*