Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie to mi to lotto

zostawić go ??

Polecane posty

Jesteśmy ze soba trzy lata. Fakt , jak sie poznaliśmy, nosilam rozmiar 38, w porywach 38. Ale niestety, przez ten czas wiadomo, obiadki, kolacyjki , fast foody no i przytylo mi sie troche. Obecnie waże jakieś 62 kg, przy wzroście 170cm. No i wczoraj powiedział mi, że powinnam przerzucić się na jogurty naturalne, bo on brzydzi się grubych dziewcząt... Z jednej strony, no ok, coś tam na tym brzuchu się zebrało, i pewnie latem bede miala problem z pojsciem na plażę, ale z drugiej - planowaliśmy ślub , dzieci ... skoro jemu przeszkadza te 5kg , co będzie jak po ciąży zostanie mi 15 ? Przecież każda z nas chce sie czuć najpiekniejsza dla swojego faceta..

Gość do jasnej cholery/
"Przecież każda z nas chce sie czuć najpiekniejsza dla swojego faceta" chcieć to móc ale jak ktoś chce bardziej żreć to trudno samo chcenie to za mało, trzeba o siebie dbać

powiedz mu że ty chcesz trochę bardziej umięśnionego faceta i ciekawe co zrobi ;)

Nie mogę być zbyt chuda, bo mam bardzo drobne kości - przy 55 kg wygladam jak anorektyk. Sama ze soba nie czuje się źle... ale po tym co powiedział , zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens ...

hmmm... chodzi o to , że on bardzo dba o siebie, ćwiczy codziennie i czasem na siłownie wpadnie. Sama nie uważam,żebym się aż tak zaniedbała ...

Gość zakłopotana10
Dla mnie to jest chore naprawde. On ma Cię kochać za to jak jesteś a nie jak wygladasz.. w ogóle to co powiedział było nie na miejscu.. Ja nie mam problemu z chłopakiem, bo on zawsze kiedy mowie, ze chcę schudnąć z 5 kg marudzi, ze nie bedzie miał za co złapać :P

zakłopotana10 ja mam tak samo ;D robie 6 weidera choc mu sie z poczatku to nie podobalo bo caly czas mowi ze mam ladny brzuszek :P jestem na dniu 10 a on mowi ze mam przestac bo juz jest chudy .. ja mu sie podobam w kazdym calu ;D chociaz czasem to dla mnie tez denerwujace a dla Ciebie?

a jak przytyje nastepne 20 kilo to tez ma ja uwielbiac tak? chore tuczniki!!!!

Gość bziubziu
Haha :) Przesadzasz :P Przytyłaś 5kg i się biedny wystraszył, że dalej będziesz tyć. Wydaje mi się, że tylko o to chodzi - nie chce żebyś ważyła 80 kg za chwilę. No po ciąży to będziesz miała problem, bo pewnie nie będzie chciał żebyś przytyła. Ale powiedz mi który facet chciałby żeby jego żona z 60 skoczyła do 75 po ciąży? Każdy facet będzie miał z tym taki sam problem. Nie chodzi o miłość, ale o pociąg fizyczny.

Gość
a ze sie tak zapytam- o nie ma zadnej nadwagi? jak ma to niech spierdala na drzewo

różnica miedzy 5 a 15. Nawet przy tych 5 kg zrobiło mi się przykro... poczułam się strasznie brzydka. Faceci może już rzadziej się oglądaja za mna na ulicy, ale i tak przecież kocha się 'pomimo' a nie 'za' ...

Gość bziubziu
Tak, a krasnoludki mieszkają w lesie. Każdy zwraca uwagę na wygląd, nawet Ty. Mówisz, że masz w miarę wysportowanego faceta, który dobrze wygląda. Wyobrażasz sobie jak teraz tyje 15 kg i ma brzuchol? Oczywiście, że będziesz go kochać, ale wieczorem, będziesz gasić światło jak będziesz szła z Nim do łóżka :P

Oczywiście, że gdyby wygladał jak kobieta w 8mc-u ciąży, nie byłoby fajnie. Ale ludzie. To jest 5 kg, a nie 15. Już teraz dał mi do zrozumienia , że jestem obrzydliwa !! to by może i przeszło , ale zastanawiam się co bedzie dalej. Nie mieszkamy ze soba na razie, ale co jak np. zachoruje ? chociażby na grype? to co , szklanki wody mi nie poda, bo sie bedzie brzydzil, ze ja spocona jestem ?