Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble blee

myslicie, ze mozna wynajac zabojce siebie samego?

Polecane posty

Gość ble blee

myslalam, zeby zakonczyc zywot, ale nie chce zeby wszyscy wiedzieli, ze samoboja sobie strzelilam. chcialabym zeby ktos mnie zabil. myslicie, ze da sie zrobic?

Gość malusienkaaaaa
jak dobrze zaplacisz to z pewnoscia tak :O

Gość ten co poznał ciemność
no lekko stary :) w sumie po chu* zyc nie? takie to zycie do bani :) nic tylko sie zabic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ha ha haaa haaaaa
dobre dobre:D padne ze smiechu

Wejdź do jakiejś ciemnej bramy w środku nocy i nawrzucaj grupie dresów.

Gość ble blee
ale ja bym chciala tak skutecznie i profesjonalnie a nie zeby mnie jakies drechy warzywo ze mnie zrobily...

Gość hahahahhahaha dobre
z tym warzywem :D

Gość ble blee
zastanawialam sie tez nad kwestia zaplaty za te usluge - przed ? po ??:) i gdzie szukac w ogole... :(

zaplacisz mu po:D kto Cie zrodzil stary ? tutaj na babskim forum pisac ,ze chcesz sie zabic ? szukasz wspolczucia litosci , ze jaka laska napisze oj biedactwo chce sie zabic , nie rob tego bo jest wiele dobrego jeszcze przed Tpba , nie pograzaj sie chlopie , daj sie siana .....

po za tym , gdybys chcial sie zabic to juz bys to zrobil i nikt by o tym nie wiedzial bo chyba tal to sie odbywa jak ktos chce popelnic samobojstwo( jeden kit czy ktos Cie zabije w tym przypadku) daruj se!!!!!! idz sie zabij , nara

Gość ble blee
po pierwsze - od poczatu pisze wszystko w formie zenskiej. po drugie od tego jest forum zebym tu pisac. chocby o dupie i o zupie. po trzecie - w sumie czemu nie, nie pogardzilabym wspolczuciem jakiejs uroczej kobiety. co do zaplaty "po" - jest taka opcja - np. po dobrze wykonanej robocie zlecilabym jakiejs zaufanej osobie wykonanie przelewu. albo czesc przed reszta po...

I tak sobie mysle ze jak popytasz to ktos z forum Cie darmo... Przerżnie ma śmierć. Bedzie rżnąć aż docenisz zycie albo wywiniesz kopyta.

Gość ble blee
prawda jest taka, ze tak - zabilabym sie sama. ale teraz nie moge tego zrobic ze wzgledu na Rodzicow, po prostu nie moglabym im tego zrobic. ale gdy ich zabraknie... juz nic mnie nie bedzie tu trzymalo.

Tak i skaż ta zaufaną osobę tez na strach ze ktos bedzie moze chcial pozbyć sie świadka.pomysl troche. Chyba ze teściowa poślesz ;)

Albo tak głupia jestes albo to prowo. Jak nie to spierdalaj do psychiatry on Cie lekami dobije.

Gość ble blee
no juz bez przesady ze swiadkami - jaki to swiadek, ktory tylko przelew wykona albo dostarczy gotowke do skrytki. no, ale ok. prawda, ze kwestie zaplaty musze dokladnie przemyslec

A jak juz bedziesz miec termin to napisz. Odkupie nerkę. Dla przyjaciela.

to lepiej pisz o dupie marynie kurw*:)

Gość ble blee
to tez jest dobry pomysl. gdyby doszlo wszystko do skutku na pewno zadbam o nie zmarnowanie sie ogranow. pozdrawiam

Gość ble blee
no moge pisac o dupie maryni. albo "jem kupe". choc to juz nikogo nie rusza :)

Gość ruszałka
a czemu chcesz to zrobić? Ja też tak chcę, daj @ to napiszę. może razem kogoś znajdziemy

Gość ble blee
za dlugo by pisac... bez obrazy, ale ja bym chciala mozliwie dyskretnie to zalatwic, bez zbiorowego mordu :)

Gość ruszałka
pisz. prosze... porównamy która z nas ma gorzej. Jesli masz gorzej ode mnie, zrezygnuję. waham się cały czas

Moze samolot.. Mały sabotaż.. Pomysl zero skapy a taliby ci pomogą a jeszcze zapłacą.

Gość ble blee
e, od razu samoloty, taliby, sabotaze. a ja chce tylko po cichu, bez fajerwerko kopnac w kalendarz