Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perevod.pl

Rosyjski za darmo od postaw

Polecane posty

Gość Perevod.pl

Nauka języka rosyjskiego za darmo. Wszystkie reguły gramatyczne zaopatrzone są w jasne i logiczne komentarze w języku polskim. Zapraszam na stronę poświęconą nauce języka rosyjskiego. Strona jest nowa i jest na razie 100+ artykułów, ale dodaję je, co tydzień w kolejności, która ułatwi naukę języka rosyjskiego. Na tej stronie znajdziesz demotywatory rosyjskie, ciekawe teksty po rosyjsku, wiadomości o wydarzeniach kulturalnych w Polsce związane z kulturą rosyjską. W dziale gramatyka znajdziesz info dotyczące odmiany przymiotników rosyjskich, rzeczowników rosyjskich oraz czasowników rosyjskich. Ta strona jest wynikiem mojej żmudnej pracy - wszystkie artykuły są mojego autorstwa. Materiały naukowe zamieszczony na stronie nie są przekopiowane z innych serwisów. Już wkrótce wersja audio dla osób słabo widzących oraz szata graficzna! Jak na razie została umieszczona jedna lekcja wideo oraz nagranie wymowy alfabetu rosyjskiego. Zapraszam! http://rosyjski.perevod.pl

Gość ladaco
żopa

Gość zaq12wsx
da da choroszo da

Gość zaq12wsx
Алфавит уже мы знaем, уже пишем и читаем. И все буквы по порядку без oшибки называем .

Gość Perevod.pl
Wierszyk chyba jest ładniejszy od wypowiedzi ladaco :))

Gość o taaaak
spasiba:)

Tak właściwie to dlaczego to jest bezpłatne? Czy aby na pewno bezpłatne? Ja kiedys dawno temu zdawałam mature z j.rosyjskiego. Ale wiele jest do uzupełnienia .Brak jednak motywacji bo jestem po 60-tce.

Gość Perevod.pl
Za darmo, bo mi się tak zachciało. Może kiedyś dodam dział za $$$, ale raczej nie prędko i raczej to będzie dotyczyło korków online z moim udziałem.