Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinkaaa;p

Milosc do 15 latka

Polecane posty

Gość Karolinkaaa;p

moja sasiadka zakochala sie w 15 latku tak twierdzi....moim zdaniem to jakies chore bo ma 21 lat, ale ona mowi ze jest cudowny ze go kocha...powiedziec o tym matce tego 15 latka?

Gość ladaco
do nauki a nie do wyra

Gość o chryste panie /
nie mów...weź ;/

Gość póki nie łamią prawa
chyba nic Wam do tego.

Gość Moim zdaniem to choreee
Podczas gdy inni z jego rówieśników marszczą masowo freda przed komputerami, on ma już dorosła panienkę- spełnienie marzeń każdego gimbusa? Nie, tak być nie może! Sprawę trzeba nagłośnić, chłopaka wsadzić do psychiatryka z powodu uszczerbku na zdrowiu psychicznym przez molestowanie, a z niej zrobić pedofilke :classic_cool:

Mam w dupie czy zrobił komuś krzywde czy nie. Ja w wieku 15 lat nie miałem dorosłej ździry, tylko jak reszta waliłem grzecznie konika przy byle okazji- to dlaczego ktoś miałby być lepszy? Zresztą, Polański też nie zrobił nikomu krzywdy :classic_cool:

Tyle ze tu chodzi o chlopaka, nie o dziewczyne. Skoro im obydwojgu pasuje to zostaw to tak jak jest, nie mieszaj sie.

A co za różnica, czy o dziewczynę czy chłopaka? Samica to dla ciebie towar, który niema prawa sam o sobie decydować :classic_cool:?

facet nie zajdzie w ciaze. Jesli ta "kolezanka" zajdzie to bedzie sama sobie winna. Jest dorosla, wie czym to grozi, wie tez ze jej wybranek ma jeszcze mleko pod nosem i jesli cos sie zlego stanie to ona bedzie ponosic odpowiedzialnosc. Jestem prawie pewien ze to ona bedzie bardziej cierpiec. Pozatym po blizszym poznaniu szybko sie przekona jak niestabilny emocjonalnie jest i watpie aby uczucie "zakochania" dlugo sie u niej utrzymywalo. Co mam na mysli to to, ze natura facetow postawila w troche lepszej sytuacji jesli chodzi o sprawy sercowe (przynajmniej tak mi sie wydaje)

Zieeeew... przestań subiektywizować. 15 latek też może zostać ojcem i zostać zgwałconym emocjonalnie. Ja też chciałbym tolerancji dla mojego upodobania do posuwania 15 letnich gimnazjalistek- jednak gdybym to zrobił, to zostałbym nazwany per pedofil. Dlatego domagam się krwi- ja zamknąć, a jego wysłać do psychiatryka jako domniemana ofiara molestowania seksualnego :classic_cool:

No to widocznie mam zryta psychike, bo mnie by takie cos w zaden sposob nie ruszylo :p. Wiadomo ze moze zostac ojcem, ale to ona jest ta starsza ktora decyduje co i jak wiec chyba powinna wziac na siebie odpowiedzialnosc.

Gość karolinkaa;p
to mam powiedziec czy nie?