Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barczysta izabella

Co czujesz krótko po rozstaniu? (gdy kochałeś/aś) ANKIETA

Polecane posty

Gość barczysta izabella

1. Jakie emocje są w Tobie? 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? 3. Czy często płaczesz? 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem? 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego?

Gość figa faga
ankiete to wsadz se w d.upe

Gość barczysta izabella
:) potrzebuje do badań psychologicznych, do szkoły

Gość basia basia basia
1. Jakie emocje są w Tobie? złlość 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? pod mostkiem 3. Czy często płaczesz? raz na kilka dni ale badzo wtedy 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem? tak, olewa mnie 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego? nie kocha mnie

Gość P84 echhhhhhhhhhh
1.Złość i bezradność... 2.Fizycznego nie...tylko psychiczny... 3.Tylko jak o niej myslę...ale raczej aby sie rozpłakać sporo mi potrzeba. 4.Tak..z marnym. (teraz sie juz nie narzucam od ok roku) 5.Nigdy z nią nie byłem...odrzuciła mnie 2 lata temu.

Gość barczysta izabella
Dazięki :) jeszze napiszcie JAK DŁUGO trwał związek

Gość co to je
eeeeeeeeeeeeee

1. Jakie emocje są w Tobie? żal i niewiara w to że już koniec 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? tak żołądka 3. Czy często płaczesz? tak 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem? staram się nie ale wiadomo że czasem nie wytrzymuje. skutek dalej sie kłucimy tylko że przez sms 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego? oszukiwanie 9 m-c

Gość
1. Jakie emocje są w Tobie? 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? 3. Czy często płaczesz? 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem? 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego? 1. cieszę się niesamowicie, skaczę ze szczęścia aż walnęłam głową w żyrandol 2. głowa - od uderzenia w żyrandol, co jest skutkiem skakania z radości 3. wcale 4. narzucam na siebie płaszcz ze skutkiem pozytywnym (płaszcz ze mnie nie spada) 5. on był idiotą, co mnie irytowało :classic_cool:

Gość basia__26
Na pcozątku anpiszę że już mi wszystko przeszło i mam innego, ale napiszę jak było po rozstaniu z ex. 1. Jakie emocje są w Tobie? - tęsknota, miłość, nienawiść, bezradność, nie umiałam się z tym pogodzić, każdy kolejny dzień był dla mnie koszmarem, chciałam wciąz spać, nie myśleć. 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? - nie odczuwałam fizycznego bólu (??) 3. Czy często płaczesz? - płakalam co kilka dni 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem? - tak, pisałam, prosiłam, nawet 2 msce po rozstaniu, odpisywał mi - zawsze grzecznie, ale wciąz twierdząc że to nie ma sensu i na pewno nie bedziemy razem 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego? - niezgodność charakterów, moja kłótliwość i to, że nie miałam pracy

Gość Extensa
1. Jakie emocje są w Tobie?----------> złość,cierpienie, zal 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? ----------> ból głowy, brak apetytu-wrecz rezygnacja z jedzenia 3. Czy często płaczesz?----------> przede wszystkim w nocy, przed snem 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem?-----------> pierwsze 2 doby, potem już nie, po kilku miesiacach spotkanie juz neutralne i skutek ---> powrót, jestesmy razem od tego wydarzenia 4 lata 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego?-------> "chyba już cie nie kocham, a jestem z toba z przyzwyczajenia."

Gość zalamana zrozpaczona
1. smutek zal wieksza milosc, zlosc bezradnosc 2.glowa boli ale to od placzu 3.plakalam codziennie przez ponad tydzien 4.probowalam walczyc niecaly tydzien. bezskutecznie... bylo wiecej nerw... teraz staram sie nie odzywac 5.ze mnie juz nie kocha. ze to bylo przyzwyczajenie. bylismy z soba 11 miesiecy... boli ja chce by wrocil

Gość Macho___25
1. Duma i Radość 2. Na policzku, ale to zalezy od pratnerki 3. Niestety, tylko na smutnych filmach w ktorych ścieżka dzwiękowa wykręci łze nawet z kamienia. 4. Tak. Najczęsciej z marnym skutkiem, gdyż pomimo ze pisze: "Daj mi juz spokój i sie odczep" - ona ciągle prosi i wypisuje jakies brednie. 5. Znalazłem sobie inną i zdradziłem Cie z nią, poza tym ona bardziej mnie kręci, wiec odchodze.

Gość alalalla
1. wscieklosc, zal za 2 mce mial byc slub 2. glowa mi peka, zoladek boli, wymiotuje z nerwow 3. sprawa swieza wiec prawie caly czas 4 . NIE NARZUCAM SIE, NIE DZWONIE, NIE PISZE duma mi nie pozwala nie chce go znac 5. poprostu 'chce sie rozstac

Gość alalalla
razem 2 lata

Gość niewiemjakprzeżyć
1) żal, rozgoryczenie, tęsknota, smutek, poczucie winy 2) ciężar w klatce piersiowej 3) często 4) nie, to on pisze ja odpisuję 5) ja odeszłam, nasze życie było nijakie i smutne, nie potrafiliśmy się uszczęśliwić pomimo, że się kochamy. przestraszyłam się ślubu i wspólnego późniejszego życia, które miałoby wyglądać tak jak teraz 5 lat

U nas juz dwa miesiace minely od rozstania. 1. Jakie emocje są w Tobie? Tesknota, zazdrosc, zmutek, zlosc 2. Gdzie czujesz fizyczny ból? Serducho bolalo, glowa tez 3. Czy często płaczesz? Teraz juz nie, po rozstaniu nie plakalam jakos mocno ale kilka razy z tesknoty mialam atak placzu. 4. Narzucasz się? Z jakim skutkiem? Na poczatku troche sie narzucalam, on mnie odrzucal, potem sie ogarnelam, przestalam sie narzucac, zajelam sie soba i teraz on za mna lata. 5. Jaki był powód rozstania, podany przez odchodzacego? Nie dogadywalismy sie, przeszkadzalismy sobie nawzajem.