Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdyFacet

Krzyczy na mnie co zrobic ?

Polecane posty

Gość kazdyFacet

Ostatnio moja dziewczyna znajduje duzo zlego z nami. Nie lubie to ze mysli ze ma powod krzyczec na mnie. Ja nie podnosie glosu. Mysle ze znalazlem sie w zwiazku gdzie ktos mi robi krzywde I nie wiem jak z tego wyjsc. Mysle zeby wziazc dzien wolny z pracy spakowac swoje rzeczy I po cichu odejsc. Czy jest jakiesz inne wyjscie?

Gość Bella Ciekawa
nudzi mi się..opisz kilka sytuacji, chetnie poczyatm;)

Gość ojojojojoj
ja tez chetnie dowiem sie za co mezczyzna dostaje bure :-P

Gość sadzac po tym jak piszesz masz
ze 12 lat.Ostatnio moja dziewczyna znajduje duzo zlego z nami.Nie lubie to ze mysli ze ma powod krzyczec na mnie.Ja nie podnosie glosu.

Gość kazdyFacet
Okay, bylem u mamy na obiad z synem ktory ma 14 lat I on dostal prezent zeby dac dla jego mamy, ja jestem po rozwodzie, wrocilem do domu moja dziewczyna to uslyszala I wrzeszci ze jak ja moglem na to pozwolic itd. Ja juz dawno przestalem swojej mamie zwracac uwage. No I tak to idzie Ja nic nie zrobilem ale mam problem.

Gość ojojojojoj
moze to obcokrajowiec piszacy po polsku? Pozwolmy sie mezczyznie wypowiedziec :-D. Byc moze jest w przemocy domowej :-P

Gość ojojojojoj
no masz, bo ja nadal nie wiem za co dostales to bure? Mozesz jasniej?Przekazales prezent i co dalej? Za co ten krzyk?

Gość kazdyFacet
Tak. Jestem obcokrajowcem I to nie jest moj pierwszy jezyk, jestem z kims z polski

Gość Bella Ciekawa
to kup sobie stoppery do uszu:) pogada i już. jeszcze jakiś przykład, bo ten to taki sobie;)

Gość ojojojojoj
aaaaa.Wydedukowalam, zazdrosna twoja dziewczyna o matke syna? Tak?

Gość kazdyFacet
Wlasnie za to ze moja mamadala prezent dla syna zeby dal swojej mamie, moja eks, a to mojoj dziewczynie sie nie podobalo.

Gość Bella Ciekawa
a jej daje? Bo wiesz jak tylko mama daje ex.. a obencje nie..czuje sie gorsza..itp.. moze tu jest problem?

Gość mikaaa99
czyli obecna dziewczyna to zazdrosnica !!!

Gość kazdyFacet
Nie moze byc zazdrosna bo napewno wie ze nienawidze eks. Zlosci sie bo mysli ze kazdy eks pomaga. Mi tylko chodzi o to ze w zwiazku jak sie ma szacunek do drugej osobi to sie rozmawia a nie wrzeszci.

Gość Bella Ciekawa
z tym sie zgodzę. Jak się ma choc troche inteligencji i szacunku to sie rozmawia. krzyczy to sie na dzieci...

Gość mikaaa99
No wiasomo ze czasami moga poniesc nerwy ale to juz przy skrajnych sytuacjach ,a zazdrosna jest bardziej o sympatie do eks Twojej mamy!

Gość kazdyFacet
Tak mysle. Nie widze ze to sie zmieni, szkoda bo nie byla taka na poczatku I jestesmy razem 4 lata, ale widze ze tak nie mozemy zyc razem.

Gość ojojojojoj
na dzieci nie wolno krzyczec , bo pozniej beda ten schemat powtarzac jako dorosli ludzie. Trzeba rozmawiac spokojnie . Zrozumialam, ze twoja dziewczyna to Polka.I ona taka jest zazdrosnica? Wytlumacz, ze wiazac sie z rozwodnikiem, musi brac pod uwage , ze ex bedzie obecna w twoim i jej zyciu czasem. Tak bedzie i juz. A swoja droga jestem pelna podziwu, ze radzisz sobie tak pisac po polsku. Szacunek moj.