Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyrs

prosze o rade

Polecane posty

Gość tez staraczka
no tak pytam bo widze ze zbytnio nie panikujesz. ja tez sama nie wiem co myslec robic nie robic. ja nie mialam okresu tylko plamienie i to wczesniej niz miałby byc okres. teraz zle sie czuje boli mnie wszystko nawet i rece

Gość palcóweczka dupeczka:)
mi test pozytywnie wyszedl z popoludniowego moczu ale warto powtórzyć koleżance wyszedł negatywnie a była mimo wszytsko w ciaży http://666zielony666.posadzdrzewo.pl

Gość tez staraczka
hhmm chyba jednak wolałaby jeszcze poczekac. tobie sie spoznia wiecej ja tych testów orobilam sie duzo teraz wole poczekac jescze

Gość tez staraczka
jest tu jeszcze ktos kto byl w podobnej sytuacji

Gość tez staraczka
jest staraczka

Gość szarychannel
test ciążowy powinien być wykonany od tygodnia do dwóch tygodni po oczekiwanym terminie okresu. najlepiej wykonać go rano na czczo gdy poziom cukru nie zakłóca wiarygodności stężenia hormonu potwierdzającego ciążę. drugiego testu nie powtarza się kolejnego dnia ale w podobnym odstępie czasu opisanym wyżej. tylko badanie ginekologiczne na 100%jest wstanie potwierdzić ciążę w w każdym momencie. brak okresu to nie wyrocznia tak samo jak jego obecność. można krwawić regularnie średnio do trzech miesięcy od zajścia w ciążę. przypadek potwierdzony. pozdrawiam

Gość tez staraczka
ja dzis znow male plamienie poczekam jeszcze kilka dni. przed spodziewanym okresem plamienie przrpwa i po terminie spodziewanego okresu dzies plamienie minimalnie ale okresu nie ma. w nocy mialam straszny bol zolodka i nudnosci nie trwalo to długo

Gość tez staraczka
sa tu jeszcze jakies dziewczyny bo ja juz nie wiem co o tym myslec

Gość tez staraczka
jak wyglada zapalenie pecherza to ja wiem

Gość tez staraczka
test negatywny