Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonka...

Mąż chcę spróbować stosunku z inną

Polecane posty

Gość kjknjbgbnv
I bardzo dobrze ze chce, przy jednej dziurze to i kot zdechnie!!

Gość kjknjbgbnv
wogole dziwi mnie jak mozna po cichu nie zdradzac i slepo wierzyc ze facet jest wierny phiiiii

Gość spróbujcie, to
będzie miła odmiana od tej rutyny, którą macie na codzień. Niech ta druga liże ci cipsko a wtedy twoj stary niech ją posuwa od tyłu. Zobaczysz jak będzie miło.

to trochę dziwne, że facet chce spróbować z inną "dziurą", rozumiem kobieta, w penisach można przebierać, ale cipki? jenda węższa druga nie, jedna zbita inna rozchlapciana, ale to wciąż dziura. myślę tak.. Twoja sytuacja albo zakończy się zdradą i ew. rozstaniem albo trójkątem a potem rozstaniem ;)

Gość o racja
Z tym rozstaniem. To są właśnie skutki zbyt wczesnego "pędzenia" do ołtarza.

Gość amazonka...
lavk26. łatwo mówić że 'albo nas uzdrowi albo zabije'. Jakbym była pewna 100% że będzie dobrze,to OK. ja jak nasz związek się rozpadnie to 2 dzieci będzie bez jednego rodzica !!!!!!!

Gość amazonka...
nie napisałam że jesteśmy 10 lat po ślubie, tylko razem. nie pędziliśmy pędem do ołtarza. my jesteśmy razem od 10 lat, a po ślubie 3 lata.

Gość brzoskwińka
do:a mnie to szczerze dziwi. co w tym dziwnego. przynajmniej wiadomo że dziewczyna nie puszcza sie na prawo i lewo

Gość fvbgetge
Skoro on tego chce to znaczy, że albo już go nudzisz albo ma dość dymania tej samen szpary. Pewnie leżysz jak kłoda i przejawiasz zero inicjatywy. Więc, albo się zgodzisz albo cie wreszcie zostawi.

Gość andrzej w kurtce
A ja nie widzę tego tak czarno. Faceta rzeczywiście zjada ciekawość, ale to wcale nie znaczy, że zdradzi swoją żonę. Ja też jestem ciekaw jak to mogłoby być z dwiema dziewczynami. Nigdy się nie pytałem o to swojej żony, ale ona sama przy jakiejś okazji, zupełnie przez przypadek powiedziała, że jest przeciwna. Tak więc nie muszę się jej pytać i wiem, że nigdy nie zaspokoję swojej ciekawości. Bo chociaż ciekawość jest duża, to nie zamierzam tego próbować na boku. No i za cenę ewentualnej utraty mojej żony, to na pewno nie jest warte.

Gość patrz prawdzie w oczy
spróbujcie raz, z inną parą - może się wam spodoba

Gość widzicie, a ja jestem kobieta
na dodatek bi i sama chcialabym sprobowac z druga laska :)

Gość Przy jednej dziurze
to koty zdychają

Wiesz jesli ciekawość każda bym zaspokajał jako facet to bym w więzieniu gnił ;)

Gość na szachownicy pionek
a ja uwazam ze sprobowac mozna by bylo... zwiazek jest nieco jak klatka, oczywiscie nie poswiecil bym swojego zwiazku dla 1h zabawy:) jezeli chce sprobowac innej to czemu nie, nie chodzi tylko o cipke ale rowniez o to jak sie zachowuje smakuje itp. jak sie bawic to sie bawic:)) postawcie sie pionki w jego sytuacji, on bardzo chce ale zona mu zabrania hmm wiec juz sie nie liczy to czego on pragnie?? TO TYLKO SEX ja swojej pani pozwolilem zeby sie przespala z innym jezeli chce, byle by go nie znala. No ale zyjemy w panstwie koscielnym wiec wszyscy maja poprzewracane w glowach...

Gość Gadacie głupstwa
Nie będę się wypowiadać od strony "starej dewotki". Próbowałam wszystkiego. I wiem jedno - niektóre rzeczy niszczą psychikę na zawsze. Monogamia jest dużo sympatyczniejsza :) Jeżeli facet który mnie kocha, chciałby to robić z inną to niech robi, ale niech najpierw wyp... Spakowałabym delikwenta od razu. Bez tłumaczenia niczego dobrem dzieci. Nie oszukuj się - to jest coś co trwale niszczy związek, to są rany nie do zagojenia. Zawsze to już w Tobie zostanie. Gdyby on Cię naprawdę kochał, nie miałby takich pomysłów. Trójkaciki sprawdzają sie wyłącznie w przypadku związków, gdzie uczucia nie wchodzą w grę. Może też miałabym ochotę, fantazję żeby posuwało mnie dwóch facetów na raz. Ale ochota, a wdrażanie tego w życie, i wplątywanie w to kochanej osoby ( i ranienie jej) to zupełnie inna rzecz. i jeszcze jedno. Bez mantyczenia. Istnieje powazne ryzyko " że ta trzecia" spodoba mu sie na tyle, że drugi raz zrobią to bez Ciebie.

Gość Taka żonka....
jakie wy tu bzdury wypisujecie, jaka spaczona psychika??? Mój mąz , też jesteśmy razem 10 lat od zawsze marzył o trójkąciku z dwoma kobietami i chyba każdy facet o tym marzy... 90% na pewno. Spróbowaliśmy.... jakieś 5 lat temu, nie z przyjaciółka czy koleżanką, żeby nie bylo zazdrości, poprostu zamówiliśmy prostytutkę i było........ cudownie!!! Do dziś zrobiliśmy to 3 razy .... a dziś będzie 4... i nic się nie zmieniło a wręcz potęguje później pożądanie... ja polecam.

Gość eeeeroppppmm
taka zonka -jestescie popierdoleni,zwiazek to dwie osoby,spojrz prawdzie w oczy i zrozum ze wy sie nie pociagacie wzajemnie,potrzebujecie innych bodzcow zeby sie zaspokoic, tak jak napisal ktos wyzej, ze jezeli uprawiasz seks w trojkacie to w tym zwiazku nie ma uczuc,zgadzam sie z tym, ja kocham swojego faceta i jakos nie widzi mi sie nawet nie moge dopusic do siebie tej mysli ze on mogl by przy mnie pieprzyc inna panienke,lub ja bym miala to robic z inna ,zeby go podniecic, jestescie chorzy i to wszystko, jak myslisz inaczej to lepiej zacznijcie sie leczyc

Gość lusia-busia
23 lata po slubie. 26 razem. "eeeeroppppmm taka zonka -jestescie popie**oleni,zwiazek to dwie osoby,spojrz prawdzie w oczy i zrozum ze wy sie nie pociagacie wzajemnie,potrzebujecie innych bodzcow zeby sie zaspokoic, tak jak napisal ktos wyzej, ze jezeli uprawiasz seks w trojkacie to w tym zwiazku nie ma uczuc,zgadzam sie z tym, ja kocham swojego faceta i jakos nie widzi mi sie nawet nie moge dopusic do siebie tej mysli ze on mogl by przy mnie pieprzyc inna panienke,lub ja bym miala to robic z inna ,zeby go podniecic, jestescie chorzy i to wszystko, jak myslisz inaczej to lepiej zacznijcie sie leczyc" SAMO SEDNO . FANTAZJA A REALIZACJA TO DWIE RÓŻNE SPRAWY. PODISUJĘ SIĘ POD POWYŻSZYM ABSOLUTNIE.

Gość taka żonka....
Chyba ja lepiej wiem kto mnie pociąga a kto nie... Robimy to tak raz na rok, to nie uważam zebyśmy się nie pociagali bo byśmy już dawno ze sobą nie byli. Na codzień nie ma tego.... czasami tak nam się zachce..... a nie spełnione fantazje prowadzą do zdrad i rozpadów związków....

Gość taka żonka....
Lusia i Ty uważasz, że przez 26 lat Twój mężulek szanowny nie pomyślał o innej? To chyba Ty jestes chora!

Gość taka żonka....
A może się jakiś Pan wypowie bo widzę, że baby są strasznie moherowe i jakby zazdrosne.

Gość Kiep 1201
fantazje fantazjami i niech tak pozostaną ... ubarwiają życie i tyle ... nie każdą fantazję trzeba spełniać, bo niektóre fantazje są nie do zrealizowania w praktyce, a takie jak w tym topiku to jak chodzenie po cienkim lodzie - 10 razy się uda za 11 dupa blada to zresztą trąci egoizmem - "kurwa mać a jemu tylko dupy w głowie" - bo mam ochotę to muszę spróbować ja tam, nie mówię też byłem ciekawy jak to jest z inną i tego spróbowałem, a może bym tego nie zrobił gdyby nie było chętnej dupy - mały skok w bok mi się trafił - było extra bo to takie nowe mięso strasznie jest podniecające i powiem tak chujem się wtedy myśli i nie patrzy, że dupa nie dorasta do pięt żonie Ja spróbowałem i mam do siebie żal, że taki ze mnie kutas - swojego kutasa postawiłem ponad rodzinę Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - zrozumiałem, że nie warto ryzykować tego co się ma dla małej zachcianki I już nie włożę kutasa do innej nory nawet jak sama rozłoży nogi

pusc go jak psa bez smyczy a zobaczysz jaki efekt orgazmu bedzie mial z nia a jaki z toba!chce cie wykorzystac i tyle zaproponuj mu 3 z facetami 2!zobaczymy jak szybko mu sie odechce!

Gość rowerka
fantazje są fajne ale czasem nie warto spełniać wszystkich -za duże ryzyko czasem trzeba być realistą..ale to tylko moje zdanie....

dokladnie!fajnie ze chociaz ty mnie rozumiesz!wedlug mnie jest tylko warto jesli masz 100%zaufanie do partnera !a tego zadna z nas nie powinna miec:)

Gość pffffffffffffffffffff
zwierzęta a nie ludzie.... żal.....bo chyba zwierzęta tylko uprawiają seks bez uczuc... byle się zaspokoić byle było dobrze....niedługo to wogóle związki odejda do lamusa...bo po co sie poswiecac skoro one ograniczają..coś w tym jest że człowiek który nie umie troche w zyciu pocierpiec nie bedzie tez umial kochac

Gość rowerka
Akurat ja uprawiam sex tylko i wyłącznie ze stałym partnerem a przede wszystkim z uczuciem ,,,,,,,,więc nie wiem o co Ci chodzi?????

Gość pffffffffffffffffffff
chodzi o tych którzy polecają trójkąciki ale to chyba jasne