Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyhyhyhyhyaa

z jakeigo powodu chodzicie na msze?

Polecane posty

Gość hyhyhyhyhyhyaa

o ile chodzice. czy z takiego powodu o jakim naucza kościół katolicki, czy dlatego "że tak wypada"

Gość Bella Ciekawa
Bo miejsce to wybrał Pan, aby wysłuchac nas;) jak mówią słowa piosenki;)

Chodziłam jeszcze z rok temu, bo po prostu miałam taką potrzebę duchową, teraz już nie chodzę i nie zamierzam.

Gość z powodu wiary
wiem, że wiarę i Boga ma się w sercu i nawet wierzący nie chodzą do kościoła. Ale przecież gdy chcę załatwić jakąś sprawę - idę do odpowiedniego urzędu do odpowiedniej osoby - i ie narzekam, że muszę tam iść. To jest oczywiste - tak samo dla mnie oczywiste jest chodzenie do kościoła. Niekoniecznie tylko w niedzielę.

Gość oni i tak w boga nie wierzą
nie ma bardziej zakłamanej instytucji ,niż kościół,rzygam na sam widok poborców podatkowych w czarnych sukienkach i na widok ich pazernych ,obleśnych mord,feeeeeer

Chung jest jedna z najbardziej znanych i wiarygodnych reporterek w USA, która osobiście poznałem lata temu w Filadelfii. W powyższym programie, poza ofiarami pedofili SJ, znalazł się tez były SW Bill Bowen. Z nim to właśnie juz dobre ponad 5000 ofiar pedofili SJ skątaktowało się. Domyślam się ze to tylko ze Stanów. Bill Bowen poświęcił resztę własnego życia ujawniając notoryczne przestępstwa Świadków Jehowy. http://www.youtube.com/watch?v=NZpScLCMqEk http://cicheowce.fm.interia.pl/multimedia/cnn.html BBC podaje ze w aktach znajduje się ponad 23,720 nazwisk pedofili ukrywanych przez członków tej chorej organizacji

Gość opiniodawca
Nie słuchaj żadnych wyjaśnień bo wszystkie będą nieprawdziwe. Wszyscy którzy do kościoła chodzą robią to wyłącznie z jednego powodu: Z POWODU NIEWIEDZY. Ponieważ niektórych zjawisk współczesna nauka wciąż nie umie wyjaśnić to część społeczeństwa (na szczęście coraz mniejsza część) tłumaczy je sobie istnieniem nadnaturalnych istot i ich rzekomo nadnaturalnych mocy. Z błyskawicą było dokładnie tak samo. Też była czczona przez tłumy a garsta cwaniaków czerpała z ich naiwności korzyści. Najgorsze jest jednak to że religie opierają się na tak absurdalnych podstawach że prawdopodobnie nieprędko uda się je raz na zawsze naukowo zdyskredytować a sądzę że właśnie o to powinniśmy się w niedawno rozpoczętym milenium pomodlić ;)

obejrzeć jak się ubrały parafianki, orgazmy moherowych beretów na widok księndza dobrodzieja.....i z tego powodu mam zakaz uczestniczenia we mszy do odwołania.