Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sprinter

co mam zrobic?? ja chce ale czy ona chce??

Polecane posty

poznałem jakis czas temu fajna dziewczyne studentka (okolo 4 miesiace temu) przyszla do mnie na zakupy do sklepu pare razy trafilo tak ze nikogo nie bylo wczesniej rozmawialismy ale tym razem bylismy sami od slowa do slowa bajerka sklejona dala mi swoj nr spotkalismy sie pare razy na drinka czasem na piwo bo chciala zawsze ja odwozilem albo odprowadzalem bez buzi nawet na do widzenia raz mnie zaprosila do siebie na lody tak napisala bez skojarzen bo jej wspollokatorek nie bylo zawsze jest o czym z nia rozmawiac mamy jakis temat jesli mnie o cos poprosi zawsze jej zalatwie ale tydzien temu mialy w domu impreze same laski dziwnym trafem nie planowanym znalazlem sie na niej i poszlo duzo alkoholu mialem juz bombastik ona tez poszlismy na dul zapalic nie wiem jak ale pamietam ze poszlismy w sline i to ostro jak wrocilismy na gore ona sie polozyla a ja obok niej i sobie lezelismy po tym zajsciu coraz mniej do mnie pisala i odpisywala na smsy w sumie prawie wcale moj ostatni sms poszedl w piatek od tego dnia nic nie odzywa sie nie wiem czy pisac czy zadzwonic laska naprawde mi sie podoba ma swietny charakter i zalezy mi na niej ale co ona mysli poradzi mi ktos??

Gość jesli kogos kochasz
jak dla mnie, ona nie chce. i pogodz sie z tym. wez tez pod uwage, ze w jezyku polskim, zreszta jak w kazdym innym (tyle, ze to twoj jezyk), stosuje sie znaki interpunkcyjne. jesli o tym zapominasz, sprawiasz wrazenie czlowieka chaotycznego.........:classic_cool:

Gość najlepiej zapytaj sie jej
dlaczego tak sie zachowuje i co dalej

Gość Seniorrro
A może ta laska po prostu szuka tylko przyjaciela. A że sprawy się posunęły za daleko, to teraz trzyma Cię na dystans. Kobiety to dziwne stworzenia: co innego myślą, co innego mówią, a co innego robią. Nie zrozumiesz ich. W każdym bądź razie nie narzucaj się. Jeśli się nie odzywa, to na razie daj sobie z nią spokój. Może przemyśli to i owo i sama się z Tobą skontaktuje.

Gość wrzuć na luz_
moim zdaniem coś ją zdegustowało podczas tego zajści i teraz się nie odzywa