Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anonim2123

Sw臋dzenie g艂owy..

Polecane posty

Go艣膰 anonim2123

Witam.. Od jakiego艣 czasu odczuwam sw臋dzenie g艂owy. Mam kr贸tkie w艂osy i myje je ok. co drugi dzie艅. To sw臋dzenie pojawia si臋 nagle i r贸wnie szybko znika. Z pocz膮tku my艣la艂em 偶e to wszawica(kt贸r膮 mog艂em przynie艣膰 ze szko艂y) ale podczas wyczesywania w艂os贸w nie znalaz艂em niczego.. By艂o jedynie co艣 co przypomina艂o 艂upie偶, ale nie jestem pewien czy to nie gnidy. M贸g艂by kto艣 opisa膰 jak to rozpozna膰? Kilka dni wcze艣niej tak mnie sw臋dzia艂o w jednym miejscu, a偶 rozdrapa艂em sk贸r臋 i co艣 w rodzaju wody polecia艂o(co to jest?), a p贸藕niej zosta艂 strup.. I co do tych wesz.. Jak je pozna膰? Nie widzia艂em nigdy wszy ludzkiej, czy po wyczesaniu ona si臋 rusza, ucieka? Niby by艂o co艣 podobnego ale si臋 nie rusza艂o.. Dodam 偶e troch臋 w艂os贸w mi wypada przy wyczesywaniu.. Mo偶e to 艂ojotok(czy co艣 takiego..) .. Jak to sprawdzi膰? Wstydz臋 si臋 powiedzie膰 rodzicom..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co to za wstyd dziwny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonim2123
Mam takie pytanie.. Jak du偶e s膮 wszy? Czy da sie je rozpozna膰 jeszcze na g艂owie? Jedyne co uda艂o mi sie wyczesa膰 pr贸cz czego艣 co przypomina 艂upie偶 to kilka takich maluutkich czarnych kropek.. raczej si臋 nie ruszaj膮.. Pomocy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olek mm
jesli odczuwasz kr贸tkotrwa艂e sw臋dzenie g艂owy i na grzebieniu pokazuja sie ma艂e bia艂e 艂uski to na bank masz 艂ojotok jest to praktyczne nie do wyleczenia ta przypad艂osc najwyzej mozna to zaleczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonim2123
a te czarne kropki? mog膮 to by膰 wszy? czy wszy s膮 raczej wi臋ksze? te kropki s膮 bardzo ma艂e, gdyby patrze膰 na w艂osy raczej si臋 ich nie dostrze偶e. Dzi臋ki za pomoc :] Mam nadziej臋 偶e to nie wszy ... Spr贸buje jutro to pokaza膰 rodzicom i zobaczymy co oni o tym s膮dz膮..

Udost臋pnij ten post