Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiiuleczek1

pilne!! praca

Polecane posty

Gość aniiiuleczek1

Jak myślicie czy osoba z licencjatem z kulturoznawstwa i dwoma zawodami technik adyministracji i hotelarstwa ze znajomością komunikatywną angielskiego i pakietu office ma szanse na dobrą prace, czy jeszcze coś dorobić np jakiś kurs.

prace raczej łatwo znajdziesz ale nie ma co liczyć że od razu dostaniesz 3000 netto ;)

Gość fsfsfs
moze kurs głebokich gardeł ?

Gość aniiiuleczek1
no tak ale teraz tak ciężko z pracą pracodawcy najlepiej by chieli ,żeby ktoś miał 20 lat trzy jezyki i 10 lat doświadczenia :(

zacznij szukac, a przekonasz sie jak jest z praca w Polsce :-o

Gość aniiiuleczek1
oczywiście ,że szukam

Gość aniiiuleczek1
na razie 3 razy zrobiłam tego loda na darmo, bo mnie wyrolowano. Ale nie zrażam się

w Polsce ludzie studiuja latami i nie maja pracy :-o Czlowiek po dobrych studiach to powinien skonczyc szkole i do razu z miejsca dostac prace, ale niestety nie u nas :-o paranoja

Gość grill zapewniam cię
że człowiek po dobrych studiach i z wiedzą dostaje od razu pracę i to za całkiem ciekawe pieniądze.

Gość aniiiuleczek1
Proszę się za mnie nie pisać to o 18 57 to nie ja pisałam to odrażające głupie i wulgarne.... tak to prawda ciężko z pracą a szczególnie jak sie nie ma znajomości

Gość inkkkkkkkka
ogromna róznica zainteresowań z wszystkoego coś ale mało konkretnie.technik to niskie wyszkstalcenie szczególnie jeśli nie było stażu w tym kierunku,a kulturoznawstwo teraz studiuje moja mama hobbistycznie:)

Gość inkkkkkkkka
piszac cv może wpisuj konkretne wykształcenie do konkretnych wymogów firmy,nie wpisuj całości bo to razi.

Gość aniiiuleczek1
niby czemu razi wpisywanie całego wykształcenia w cv?

Gość co za kraj!!!!
znam ten bol jak sie nie ma znajomosci

Gość rrfacsxZ
razi, bo kto ma taki rozrzut w wykształceniu moze być podejrzewany, ze żadnej rzeczy nie umie robić porządnie siedzenie na wykładach w jednej czy innej uczelni niekoniecznie czyni z nas dobrych pracowników, a brak koncentracji na jednej rzeczy moze spowodować, ze żadnej nie wyuczymy się dobrze tak to widzą pracodawcy

Gość inkkkkkkkka
jw:)

Gość aniiiuleczek1
to po maturze najlepiej odrazu trzeba było do pracy iść

Gość rrfacsxZ
nie, matura to nie zawód

Gość aniiiuleczek1
no ale wykształcenie średnie a z tego co widziałam na kilku ofertach pracy to wystarcza .Tak sobie czasem myśle że studia to strata czasu bo i tak pracy nie ma

Gość inkkkkkkkka
to spróbuj wysłać cv:) zobaczysz:) kończe studia na kierunku rachunkowosć i ..........1,5 roku temu szukalam pracy biurowej,pisało ze albo wykształcenie wyższe wtedy ok 1200 na ręke lub średnie to poł etatu ,najniższa krajowa.jako księgowa dopiero mogę podjać formalnie prace za 3 miesiące po obronie:) byczo:) wczesniej skończyłam liceum:)

Gość aniiiuleczek1
ahh co zrobić :( zastanawiałam się jeszcze nad drugim fakultetem zaocznie, żeby zwiększyć szanse i o wieczorowym kursie np księgowość

Gość inkkkkkkkka
nie powinnas dorabiac kursów ale zrobić 2 stopień studiów na innym kierunku niż kulturoznawstwo:) np administracja,będzie ciagłość czegos co już masz.Sam technik administracji to nic.Teraz ponoc da sie isć na 2 stopień studiów w nieco innej dziedzinie niz 1 stopnia o ile uczelnie się zgodzą,musi być chociaż mała kompatybilnosć:)

Gość aniiiuleczek1
A wy jak moża spytać jakie macie wykształcenie ? i czy w miarę dobrą prace?

Gość aniiiuleczek1
Myslałam o drugim stopniu i chyba jestem bardziej skłonna sie za to zabrać ale w między czasie jakiś kurs konkretny nie zaszkodzi

Gość inkkkkkkkka
po kursie z ksiegowosci nic nie masz:) masz z każdego po trochu:/ musisz miec cos ciagłego.Owszem masz wykształcenie licencjackie kulturoznawstow ale tto nie zawód na nasz rynek,naprawde.Wierz mi ze osoba po kursie ksiegowym księgowa nie zostannie!!!!!!!!!nTak jak juz pisalam kończe studia na kier rachunkowosć i dopiero po dyplomie zdobede uprawnienia,tak to tylko staze.Tyle ze jak skończe studia po 2 stażu w biurze rachunkowym mam państwowe uprawnienia do otwarcia własnego biura rachunkowego,wiec jakos chwilowy brak pracy przeboleję:)

Gość inkkkkkkkka
w cv nie możesz pokazac wszystkiego po trochu,pracodawcy chcą konkrety!!!!! naprawde.

Gość aniiiuleczek1
Wiadomo że liczą sie umiejętności a nie papierek ale od czegoś trzeba zacząć

Gość inkkkkkkkka
na Twoim miejsu próbowałabym isć na studia 2 stopnia na administrację,o ile jest jakakolwiek zgodnosć z kulturoznawstwem,to trzeba zapytać na uczelni.